Archief

  Spoilers 31 januari t/m 3 februari

  25

  Maandag 31 januari

  Dolly is vermist en Henk en Laura zetten een zoekactie op touw. Nina is verrast als een klant haar een bijzondere vraag stelt. Saskia is not amused als Julian de app-conversatie tussen haar en Roman vindt.

  Dinsdag 1 februari

  Shanti vindt het belachelijk dat Pieter niemand op de hoogte heeft gesteld van zijn operatie. Ludo zoekt toenadering tot Janine, maar de afstand tussen de twee lijkt alleen maar groter te zijn geworden.

  Woensdag 2 februari

  Janine wordt gek van de extra beveiliging om haar heen en vraagt aan Ludo of hij er iets aan kan doen. Nina is gespannen. Daan is aangenaam verrast als Robin met hem flirt.

  Donderdag 3 februari

  Mag Steef van zijn ouders in het huis van Anton en Linda wonen? Ludo initieert een etentje met Nina, Bing en Janine. Lukt het Janine om haar dubbele agenda voor Ludo verborgen te houden?

  Delen

  25 reacties

  Schrijf een reactie!

    • Ik mag het hopen, want die kerel wil gewoon het huwelijk tussen Julian en Saskia kapotmaken maar ik vrees dat het niet zo snel zal gebeuren want hij iets uitgestoken in het verleden en dat zal op termijn wel uikomen.

  1. Janine is echt een lage trut zeg. En uitgerekend hun klopt toch niks van. Ik hoop dat ze gedumpt wordt of juist aangepakt wordt door Richard of Billy. Ze verdient een lesje

  2. Wat word het een kinder serie ga weer lekker berg af waardes demi kan niet acteren steef met Jada ook er uit geef hun een serie van eigen leeftijd linda en Anton er weer in klopt maar stond verkeerd deze goed

  3. Wat word het een kinder serie ga weer lekker berg af waardes demi kan niet acteren steef met Jada ook er uit geef hun een serie van eigen leeftijd linda en Anton er weer in

   • Ik geef je idd gelijk over demi. Een groot drama queen karakter..

    Ze hadden er nooit WEER een tiener zwangerschap in moeten gooien (lees; rikki is haar al voor geweest) en demi is al niet echt een van de beste die in gtst speelt..

  4. Robin natuurlijk in opdracht van Billy hè.

   Wat heb ik me geërgerd aan Janine de aflevering van donderdag. Alsof ze bezeten was die kop. Eerst zeiken Ludo doet niks terug met ze. Nu hij eindelijk zichzelf wordt en iets doet is het niet goed.

   En dan nu de moraalridder zelf met z’n allen het lijk verstoppen en je weet wat er allemaal gedaan is door Billy. Leon is wel vermoord en dan ga je zo iemand helpen. Zogenaamd Richard is onschuldig. Ludo was ook onschuldig is Nina en Leon ook. Toen deze ratten bezig waren. En nu gaat ze schijnheilig doen. Als ze zo’n moraalridder is vertel dan ook dat je het lijk hebt laten verstoppen en dat Billy de dader is.

   • En niet te vergeten die Billy moet nog aangepakt worden door Daan. Wat ze hem en Louise heeft geflikt zal hij niet vergeten zijn.

    Daan moet blij zijn dat hij Ludo nog bij zich heeft. Denk dat Daan in zijn eentje zoals voorheen geen kans maakte.

    Grootste troef heeft Ludo nog steeds in handen. Het bewijsmateriaal van de moord op Leon plus Leon.
    Dus ben benieuwd wat ze Ludo Sanders aan kunnen doen. Enige die hem kan raken is familie dat is Janine nu met deze ratten actie. Ik wist wel dat ze weer uitelkaar zouden gaan. Maar misschien is dat beter ook. Dan kan Ludo ze zelf verder aanpakken. Alleen is hij toch het sterkst zonder rekening te hoeven houden.

    En alsof het al niet genoeg was Richard en Billy tegen Ludo. Nu 3 tegen 1 hahah al halen ze heel meerdijk erbij. Ludo incasseert misschien maar komt harder terug. En is in mijn ogen geen gevaarlijk persoon als Billy maar als je hem genoeg flikt dan is hij op z’n best en niet te stoppen.

   • Boterklontje op

    NEE!!! Laat Julian en Saskia alsjeblieft nou dat ene stel zijn die het wel samen redden. Please. Wel hoop ik dat als Roman de bak in draait door Saskia, dat hij eerst nog Daimy vermoord uit wraak. Die kunnen we namelijk missen als kiespijn.

   • Misschien is het een man die met Faan flirt kan ook een vrouw zijn ik denk eerder een man. Misschien is Daan wel Bi je weet maar nooit in GTST ook vind ik dit dan niet echt bij Daan passen.

    • Ik hoop op een leuke vrouw voor Daan. Daan mag wel weer wat geluk in de liefde hebben.
     En neen, ik hoop niet op een bi-seksuele relatie, zou weer een herhaling van een eerdere bi-seksuele/verhaallijn van/met Laura.

     Ook hoop ik dat dit keer hier niet Billy achterzit. Zoals @René in zijn/haar reactie oppert.