Archief

  Spoilers 31 mei t/m 3 juni

  23

  Maandag 31 mei

  Demi gaat sinds de bevalling voor het eerst weer naar school en dat valt haar zwaar. Ludo zoekt Pegasus op en raakt ontroerd wanneer hij toenadering voelt van het paard. Billy is in shock wanneer ze videobeelden te zien krijgt die ze liever niet wil zien, met verstrekkende gevolgen voor haar huwelijk.

  Dinsdag 1 juni

  Shanti deelt met Laura haar angst om Rik kwijt te raken door haar manipulaties. Nina heeft goed nieuws over haar lijn confectiekleding. Zal ze Bing kunnen overtuigen om samen te gaan werken? En hoe reageert Richard wanneer Billy hem met zijn eigen leugen confronteert?

  Woensdag 2 juni

  Richard heeft heel wat goed te maken met Billy en besluit zijn vrouw te verrassen door een bod op een huis te doen. Ludo ontpopt zich als een kenner van de paardenwereld. Het huwelijk van Rik en Shanti staat op knappen.

  Donderdag 3 juni

  Demi is bloednerveus als ze een gezellig meidenavondje wil organiseren. Ludo weet niet of Janine wel helemaal eerlijk tegen hem is. Laura is op zoek naar tijdelijk onderdak en Billy verrast Richard met haar nieuws.

  Delen

  23 reacties

  Schrijf een reactie!

    • @Edd, zou inderdaad kunnen. Maar dan samen met Janine, die zit nu al achter Richard aan.

     Maar ben mij alleen niet helemaal zeker of Ludo dat nog wel allemaal wilt. Ik heb zo het vermoeden dat Ludo iets geheel anders wil gaan doen, na zijn therapie en weer met beiden benen op deze wereld staat.

  1. Jean Paul op

   ik hoop dat het wat wordt tussen Indra en Richard en dat Richard uit beeld verdwijnt, ik heb het helemaal gehad met het personage Richard van Nooten…….

   • AUB niet, deze rol is 1 van de best gespeelde rollen van de afgelopen jaren, je ergert je al als hij in beeld komt en dat ligt aan het personage dus wordt mega goed gespeeld door Edwin Jonkers.
    Van mij mag hij nog jaren de vretende etterbak spelen en Billy is ook hopelijk een blijvertje want we hebben eindelijk iemand die Martine doet vergeten (ik vind haar eigenlijk beter dan Martine als ik eerlijk ben, wat een zalige bitch)

    • Billy is zeker goed en eindelijk iemand die in de buurt van Martine komt. Helaas wil die actrice die Martine Hafkamp speelt niet vast terug komen. Haar eerste periode (met Frits) was geweldig. Haar laatste terugkeer was te kort, slechts 3 maanden.

  2. Ellis mag van mijn wel blijven voor vast, ze doet me denken aan Aysen deze type hebben we nou juist nodig in GTST.

  3. Ik vind eerlijk gezegd Richard veel beter bij Indra passen. Ik hoop ook dat Richard uiteindelijk kiest voor Indra en weggaat bij Billy.