Archief

  Spoilers 31 oktober t/m 3 november

  15

  Maandag 31 oktober

  Shanti laat zich door Daan, die meent dat ze voor Rik moet vechten, wakker schudden. Merel probeert te wennen aan het samenwonen. En geeft Bing Chanel, na alles wat ze zijn dochter Nola geflikt heeft, nog een kans?

  Dinsdag 1 november

  Saskia is van al het werk en de gezinsbelemmeringen doodop, maar laat zich niet kennen. Niet tegenover haar kinderen en al helemaal niet tegenover Shanti. Rik vindt rust op het strand en in de duinen.

  Woensdag 2 november

  Als Saskia haar zorgen over Shanti met Luuk deelt, maakt Luuk zich eigenlijk meer zorgen over haar dan over Shanti. Linda liegt tegenover Luuk dat ze ook naar Comedybox gaat met een vriend.

  Donderdag 3 november

  Nola mag met Chanel mee op vakantie. Nina schakelt de hulp in van haar moeder. Demi voelt zich schuldig. Ze merkt namelijk dat Saskia het er moeilijk mee heeft dat haar dochter ook het huis uit gaat.

  Delen

  15 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Linda is echt leuk, weet een beetje de ‘oude jaren 90 Linda’ met dat gemanipuleer en gelieg/ dingen achter houden! Hoop dat ze blijft! Zonder Anton is ze veel leuker.

   • Helemaal mee eens haha! Ben benieuwd of ze Sam binnenkort weer terug de serie in schrijven, ze heeft in korte tijd nu al 2x naar foto’s van haar gekeken.

    • Dát zou leuk zijn en Stein heeft al aangegeven dat ze dolgraag terug wil in GTST dus ik denk zo maar dat dat wel gaat gebeuren en inderdaad is Linda een beetje “nepperig” over de top en niet zo geloofwaardig meer, maar eerlijk is eerlijk moet ik wel geregeld om haar lachen.

     • Linda is inderdaad wel een beetje over de top maar dat hoort ook wel echt bij haar karakter met dat aandacht trekken en haar zin krijgen/ doordrijven.
      Naast Anton vond ik haar altijd te veel een 2e versie van Bianca; de lieve, brave, begripvolle huismoeder. Dat past helemaal niet bij Linda, zij was juist altijd verwend, egocentrisch en manipulatief. Nu Anton en haar kinderen weg zijn, is er geen reden meer voor die brave moederrol en lijkt de serie weer wat meer te gaan focussen op haar ‘oorspronkelijke karaktertrekken’. Leuk, goede ontwikkeling wat mij betreft!
      En als Babette zo’n gebrek aan acteertalent zou hebben, waarom komt ze dan steeds weer terug in de serie?

  2. Tering ik denk dat ik na 20 jaar ben uit gekeken op GTST het is is echt saai geworden en het is langdradig ga binnenkort stoppen met kijken! Bedankt GTST voor alle mooie jaren en Karakters! En toffe CLIFFHANGERS

   • Hij zal wel weer terug komen maar als ik eerlijk ben mag hij van mij wegblijven, ik vind zijn rol raar en niet bij de “goedzak” Stefano passen en sorry voor Bas maar hij acteert de badguy gewoon heel slecht , er past iets niet in het plaatje.