Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 31 oktober t/m 4 november

  0

  MA 31/10
  Nina overdondert Bing met een vurig pleidooi voor hun liefde. Noud heeft het moeilijk met het nieuws dat hij van Sjoerd te horen krijgt. Linda reageert anders dan Rover van haar verwacht. Malena krijgt de opdracht om haar tactiek om te gooien.

  DI 01/11
  Bing uit zijn frustratie op een mannenmanier. Anna wil minder drinken, maar het wordt haar niet makkelijk gemaakt. Nina ontdekt dat Janine nooit in haar huwelijk met Bing geloofd heeft. Sjoerd is bang dat Thijs alles zal gebruiken om zijn leven kapot te maken.

  WO 02/11
  Noud voelt zich geroepen om de depressieve Nina bij zinnen te laten komen. Als Rover een afspraak met een psycholoog heeft, ontdekt Linda dat er iets niet klopt. Bing wordt slachtoffer van zijn eigen haantjesgedrag. Thijs bedenkt een methode om Anna erin te luizen.

  DO 03/11

  Anton doet een ontdekking en wil van Linda weten wat ze voor hem achterhoudt. Noud en Sjoerd ontdekken dan Anna niet meer in Boks werkt. Rikki ziet geheime beveiligingsbeelden en merkt dat Thijs tegen haar gelogen heeft. Job wordt geconfronteerd met zijn eigen zwakte.

  Delen

  Schrijf een reactie!