Archief

  Spoilers 4 t/m 7 mei 2020

  5

  Maandag 4 mei
  Omdat Shanti ovuleert, moet Rik presteren. Nina is Bing te slim af. Janine vindt onverwacht begrip bij Amir en voelt zich eindelijk gehoord wat betreft haar gezondheid. Valentijn zit nog dieper in de problemen na zijn joyride dan hij doorheeft.

  Dinsdag 5 mei
  Bing en Nina worden gedwongen hun strijd te staken vanwege Koningsdag. JoJo hoopt zingend het hart van haar nieuwe vlam te stelen. Lucas hervindt zijn passie als hij inspringt bij Boks. Julian mag proefdraaien op zijn nieuwe werk.

  Woensdag 6 mei
  Lucas en Nina staan lijnrecht tegenover elkaar. Shanti vreest voor de veiligheid van Louise. Valentijn staat met zijn rug tegen de muur als Richard hem chanteert. Janine beseft tot haar verdriet dat Ludo niets is veranderd.

  Donderdag 7 mei
  Amir hoort Janines geklaag over Ludo aan, maar confronteert haar wel met de waarheid: ook zij is niet eerlijk geweest. Tiffy en Lucas moeten hun levens anders inrichten. Linda kan haar jaloezie niet beheersen.

  Delen

  5 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik ben echt ongelofelijk klaar met die verhaallijn van Nina en Bing. Die werd al ingezet in de week voor de zomerstop. Afsluiten alsjeblieft… Verder is GTST er enorm op vooruit gegaan hoor in de afgelopen maanden, maar ik zeik gewoon graag xD

   • Opzich vind ik die verhaallijn zelf niet heel vervelend. Een lang lopende vechtscheiding is in elk geval realistischer dan het verhaal van Sjors en Amir, die ineens na 2 weken off-screen gescheiden waren…

    • Precies @Martin een scheiding is niet in twee weken geregeld. Uitzonderingen daargelaten.

     Mij stoort de verhaallijn van Nina & Bing in zoverre dat ze beiden, e. a uitvechten over de rug van en in het bijzijn van de kinderen, met vele gemene en onredelijke acties naar elkaar en Daan toe.
     Daar kan ik niet zo goed tegen.
     Ja, ik weet het is een soap, maar ik heb het helaas in mijn directe omgeving mogen meemaken.