Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 4 t/m 7 oktober

  7

  Maandag 4 oktober

  Linda is geschokt als ze Viagra vindt. Richard wil een hacker inschakelen om Billy te traceren, maar Ludo gaat hier niet mee akkoord. Zal Richard hem op andere gedachten kunnen brengen?

  Dinsdag 5 oktober

  Lydia ziet hoe Janine glashard tegen Daan liegt en dat brengt haar in een lastig parket. Anton heeft moeite om zijn seksleven te bespreken met Ludo. JoJo voelt er niet voor om bij Ilyas’ etentje te zijn. Lukt het Merel om haar op andere gedachten te brengen?

  Woensdag 6 oktober

  Daans zoektocht naar Billy de Palma krijgt een nieuwe impuls als hij ontdekt dat haar echte naam Wilma Vening is. Het zorgt voor nieuwe aanknopingspunten. Rik spoort Shanti aan om haar vader op te zoeken.

  Donderdag 7 oktober

  Als Shanti met pech langs de weg staat, krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. Met lood in de schoenen brengt Demi haar zoon voor het eerst naar het kinderdagverblijf. Saskia laat zich overhalen om een drankje te doen.

  Delen

  7 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. De acene’s tussen Anton en Linda worden wel een beetje eentonig op deze manier het gaat nergens anders meer over dan alleen maar seks er zit geen enkele spanning meer in bij hun

   De spanning was gekomen als ze wel vreemd was gegaan met dokter Roman of iemand anders

  2. Denken jullie ook dat:

   1 Indra Richard gaat “troosten “?
   2 Billy naar Meerdijk komt om te scheiden
   van Richard?
   3 Alles uitkomt,maar Ludo en Janine hier mee wegkomen?

  3. Spannend dat het verhaal van Billy toch nog niet afgelopen lijkt te zijn. Ik mis Billy nog elke dag, maar ik denk dat we haar niet meer zien, of misschien voor een hele korte duur.

   Toch mag GTST wel even wat meer pit hebben, sinds de zomerstop is er nog niet echt iets gebeurd en is het redelijk traag.