Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 4 t/m 7 september

  Maandag 4 september

  Ludo stuurt Janine en Merel weg omdat hij alleen wil zijn met Stefano. Julian ontdekt dat Steef zijn studie wil uitstellen. Jonathan weet waarom en is het daar absoluut niet mee eens. Elisa springt weer bij in De Koning.

  Dinsdag 5 september

  Als de riolering weer kapotgaat in De Koning, moet Julian aan Shanti opbiechten dat hij gisteren zelf heeft geprobeerd het probleem op te lossen. Ludo incasseert Stefano’s woorden. Linda krijgt van Luuk de vrije hand om het interieur van de boot aan te passen. Bing en Nina hebben het moeilijk met een vraag van Manu.

  Woensdag 6 september

  Nina is vastbesloten om indruk te maken op Monica en Gerd-Jan. Laura maakt zich steeds meer zorgen om Henk, maar tegen Linda zegt ze dat ze zich prima voelt en geen hulp nodig heeft. Linda vertrouwt het niet en besluit haar te achtervolgen.

  Donderdag 7 september

  Ludo vraagt aan Elisa of ze fulltime voor hem wil werken. Steef wordt door Jonathan op het idee gebracht om bij het corps te gaan, tot afkeuring van Julian. Shanti wil van Rik weten of Bing heeft gezien dat Mats iets heeft gestolen in Boks.

  Delen

  13 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Hoera GTST is weer begonnen en eerste spoilers staan er weer op.. Leuk zin in een nieuw goed Goede Tijden Slechte Tijden seizoen met mooie,, spannende, romantische, onwerkelijk, realistische, enzovoort enzovoort daar verheug ik me echt op met mooie verhaallijnen en goede acteurs die spelen zoals de schrijvers en mensen die daarover gaan het graag willen.
   Wat ik ook hoop is leuke reacties die echt gaan over GTST beetje speculeren over wat er komt in zo maar echt wat van mij helemaal weg mag blijven is:

   Het gezeur over die acteur moet eruit of die speler mag voor mij verdwijnen op wat speelt die acteur slecht of overdreven net als de roep Oh mag weer terugkomen zou zo leuk zijn.!! Ook het gezeur om vrijdag terug heeft weinig zin dat gebeurt toch niet! Mocht je helemaal klaar zijn met GTST en het niet meer willen zien helemaal prima maar je hebt geen afmeld plicht hier ofzo dus Stop gewoon
   Tot zover en mijn gezeur en ik hoop echt op leuke tijd hier met reacties die echt over de spoilers de serie gaan die ertoe doen
   Veel kijkplezier Groetjes van Truus

   • Dit is dus wat ik bedoel Prima dat Mats meteen mag vertrekken van jou maar helaas de schrijvers hebben bedacht dat Mats erin komen en blijft Waarom dan melden zo jammer van deze leuke site dit soort opmerkingen
    Oh nog even ja jou mening maar soms mag je wat je vind houden😉

   • Het is je goed recht om je mening te geven maar waarom mag Mats meteen weer vertrekken ?? Ben ik eigenlijk wel benieuwd naar .