Archief

  Spoilers 4 t/m 8 juni 2018

  18

  MA 4/6
  Als Mark aan zijn schilderij begint, gaat het meteen mis. En dat net op het moment dat de opdrachtgever langs wil komen. Nina liegt over het slikken van de vitaminepreparaten en doet een ovulatietest.

  DI 5/6
  Sam organiseert een surprisefotosessie voor Sjoerd en Aysen, maar stuit op tegenwerking. Marieke beweert dat ze bestolen is. Nina gaat half Meerdijk door op zoek naar Amir. Ze heeft hem dringend nodig voor iets intiems.

  WO 6/6
  Linda verbiedt Q om zich met Sams afscheid te bemoeien. Sjoerd voelt zich rot als hij Amir teleurstelt, maar hij kan niet anders. Mark schrikt enorm wanneer Marieke aan een grote bekentenis begint.

  DO 7/6
  Sjors wil van Lana weten waarom ze haar verklaring bij de politie heeft ingetrokken. Aysen probeert Zoê te overtuigen van haar omstreden theorie over Lana. Zoë ziet dat er een kans is dat zij niet naar de gevangenis hoeft.

  VR 8/6
  Zoë twijfelt of Rik onverminderd loyaal aan haar is. Ook heeft ze het gevoel dat Aysen aan het ontsporen is. Bing bedreigt Aysen, maar zij laat zich niet intimideren. Dan richt hij zich op Sjoerd.

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Warm weer op

   @riezz ben je soms vergeten hoe Nina speelde toen ze net in gtst speelde??
   Die speelde ook heel slecht..
   Geef dat meisje dat Lana speeld ook een kans,,, die moet het ook nog leren.

  2. Aflevering 6/6 is te zien hoe Janine bij Ludo weggaat nu Mark en Marieke de waarheid heeft gezegd en Ludo wil dat ze vertrekken en Janine wil dit niet, Janine dreigt met Marieke en Mark mee te gaan. Het is net een oude plaat, opnieuw hebben ze een stok gevonden om Ludo en Janine uit elkaar te laten gaan en elke keer op de zelfde wijze, Janine keert zich voor de zoveelste keer tegen Ludo. De schrijvers zijn z’on domme dozen, ze herkauwen continue de verhaallijnen uit het verleden. Normaal gesproken had je verwacht dat Janine ook boos zou zijn, maar nee, die vind alles weer normaal.

  3. castfoto is gemaakt.
   Ik denk dat Loes dit seizoen al voor het laatst te zien is en ik denk dat Sam er uit gaat.

  4. Marieke is koopziek en op videoland is in de aflevering van 1 juni te zien dat ze heel geld van Mark er door heen jaagt, ze moet der pinpas inleveren, maar in de voorstukje van 4 juni is te zien dat Janine Marieke haar pinpas/ creditcard geeft, zou dit een voorbode zijn voor een nieuw conflict tussen Janine en Ludo, Marieke zal zeker ook hun bankrekening plunderen met alle gevolgen van dien, misschien sleept Marieke niet alleen Mark maar ook Janine en Ludo mee in haar val, met als resultaat dat Janine en Ludo weer blut zijn, als dit zo gebeurt zoals ik het schets zal wel een toppunt van onkunde zijn, maar ik heb begrepen dat Koopziekte een zeer ernstig en groot probleem is in de normale leven.

  5. de cliff zal plaatsvinden op het huwelijk van Aysen en Sjoerd. Loes zal een aanslag richten op: Sjors, Aysen en Nina. De vraag is wie gaat er dood? Loes, Sjors, Aysen of Nina. Loes zal omkomen en Lana biecht alsnog alles op aan Alex nu Loes geen bedreiging voor haar of Sjors vormt. Hoe Alex dit gaat geloven? Alle dreigementen van Loes richting Lana via de app.

  6. we blijven nog wel even last van loes houden ik denk dat zij een grote rol gaat spelen met de zomer cliff

  7. Eindelijk weten we dat Loes degene was die Jan vermoord heeft, Lana heeft dit gezien. Geschrokken en wordt nu onder druk gezet door Loes….. Hopelijk verteld ze het toch aan Sjors of Aysen, eindelijk Loes weg en iedereen vrij en blij…

      • @rika En vergeet niet dat pruilmondje?

       @Celine, Dat Loes haar rol goed speelt, zal allemaal wel, maar dat wilt niet zeggen dat we ons niet aan haar (mogen) irriteren.

     • Ik vind Loes ook waanzinnig goed spelen, wat een geweldige bitch is dat.
      Zeker als ze scenes doet met lana valt haar talent op want het meisje dat Lana speelt kan echt maar dan ook echt niet acteren en zegt alles op alsof ze iets voorleest.
      Maar misschien ligt dat aan mij hoor, ik vind het persoonlijk een heel slechte vertolkster van de rol van Lana .