Archief

  Spoilers 4 t/m 8 januari

  7

  MA 04/01
  De bevalling van Rikki begint. Een mysterieuze motorrijder onthult zijn identiteit. Anna wordt twee keer verrast: niet alleen staat er een vroegere flirt voor haar neus, deze komt ook nog eens bij haar in huis wonen.

  DI 05/01
  Wiet flikt Anna een valse streek. Het duurt lang voordat er nieuws is over de gezondheid van de baby. Thijs en Sjoerd arriveren beiden aan het bed van Rikki. Bing ergert zich als hij met Ludo moet samenwerken.

  WO 06/01
  De rechtszaak tussen Anton en Maxime krijgt een onverwachte wending. Een conflictje van Ludo groeit uit tot een titatenstrijd. Jef heeft plannen met De Koning die niet goed vallen. Bing krijgt een onmogelijke opdracht.

  DO 07/01
  Maxime moet alles op alles zetten om de rechtszaak tot een goed einde te brengen. Aysen verwijt Sjoerd dat hij geen aandacht heeft voor haar verdriet. Thijs en Rikki kiezen een naam voor hun kindje.

  VR 08/01
  Maxime is tot op het bod beledigd; het wordt haar prompt zwart voor de ogen. Jef heeft triest nieuws voor Rikki en goed nieuws voor Robert. Janine verschijnt vrolijk op een feestje, maar dan krijgt ze ruzie.

  © GTSTCourant.com en TVGids.tv

  Delen

  7 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Kindje heet Teddy of Teddie Anita. Eerste naam komt van Thijs zijn kant. En tweede naam van het kindje is van rikki haar moeder. Krijgen jullie te horen in aflevering 5277 pas.

  2. ik denk dat rikki 4 januari gaat bevallen van een dochter en zij en thijs haar gaan vernoemen naar Anita Dendermonde- jong en dat sjoerd het er niet mee eens is met de naam rikki,s baby