Archief

  Spoilers 5 t/m 8 december

  16

  Maandag 5 december

  Steef denkt de sinterklaasorganisatie onder controle te hebben, ook al kan Julian er dit jaar niet bij zijn. Daan komt er niet onderuit Cato zijn dilemma te bekennen, wat moet hij kiezen? Janine eist dat Ludo ervoor zorgt dat de familie vanavond samen is.

  Dinsdag 6 december

  Ludo ontvangt een bedreiging via de post. Stefano bemiddelt voor Ludo bij Nina en Bing, maar gooit daarmee juist olie op het vuur. Henk en Laura beseffen hoeveel ze elkaar gemist hebben.

  Woensdag 7 december

  Shanti verliest zich steeds meer in haar nieuwe hobby, terwijl Rik zich goed genoeg voelt om weer te beginnen met werken. Merel loopt stage op het politiebureau in Meerdijk en is klaar voor het ‘echte’ werk. Linda doet weer een poging om de aandacht van Luuk te trekken.

  Donderdag 8 december

  Shanti belooft Laura dat ze haar advies om te gaan praten in een lotgenotengroep een kans zal geven. Merel wordt na een gebeurtenis in de Buurtsuper gerustgesteld door Danny.

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik denk helaas dat het Stefano gaat lukken die vuile rat. Dit heeft hij eerder geflikt namelijk bij Nick iets in Sévery gedaan en dat aan de muren. Toen werd hij gek.
   Bij Ludo flikte hij dit ook al eens met dopamine destijds. Maar hoe erger Ludo in de shit zit hoe erger Stefano straks teruggepakt gaat worden. En ik hoop dat het dit keer voor eens en altijd afgelopen is met Stefano.

  2. Ik vind de nieuwe Steef echt niks, ik vind het een droogkloot,
   De andere steef was een beetje een schoffie zoals Noud,ik vind de nieuwe steef gewoon niet bij de familie verduin passen.
   Zeker zijn uiterlijk niet hij is zeker van de melkboer 🤣

  3. Ze verknallen de rol van Stefano een beetje. Bas is een prima acteur maar zijn karakter wordt nu neergezet als een jaloerse tiran. Zijn karakter moet weer wat charmanter worden

   • Eens.

    Maar ik denk dat dit nog wel een tijdje duren gaat.
    Stefano gaat gewoon door, ik krijg zelfs het vermoeden dat Stefano achter die bedreiging zit, die Ludo per post ontvangt.

    Was Stefano niet aan het uitzoeken (bellen) hoe iemand wilsonbekwaam kon laten verklaren.

    Dan tel ik 1 bij 1 op! Ludo moet uit het bedrijf. Als het waar is gaat Daan naar Milaan, dus heeft Stefano vrij spel.

    Hoop dat Janine “op tijd wakker wordt”, iets in de gaten krijgt.

  4. Nog weinig spoilers over Daan en Cato, kan bijna niet wachten! Vind het de leukste verhaallijn tot nu toe, hou van hun chemie en hoop op een goede afloop en een mooie relatie tussen de twee, vooral zo rond de feestdagen in Meerdijk! Verder wel een leuke week, alleen Nola vind ik een wat mindere verhaallijn. Vind haar hele personage niet leuk geworden. Steef daarentegen pakt inderdaad de rol goed op. Hij lijkt weinig op de oude Steef qua uiterlijk maar pakt het karakter wel goed op vind ik.

     • Ja dat heb ik ook gezien maar misschien bedenkt Daan zich nog wel want zou het jammer vinden als hij er uit gaat want hij speelt goed en het is nu juist zo leuk met Cato .

      • Hoezo gezien. Waar dan!

       De preview van de maand december is er nog niet, vooruitkijken gaat ook niet, dat is maar 1 week.

       Ik hoop ook dat het serieus wordt met Cato.

       Maar Daan heeft ook dochtertje Louise, is nog wel klein, maar in een vreemd land.
       Laten we ook niet vergeten, laat hij Rik ook in de steek?

      • Ja ik hoop ook zeker dat hij zich nog bedenkt of dat Stefano het dwarsboomt of iets in die richting, in ieder geval íets waardoor het niet doorgaat en hij gwn happy blijft met Cato.

  5. Ik heb ernstig te doen met Nola, kan me erg goed verplaatsen in de leegte en spijt die ze door haar loyaliteit nu ervaart..

   Wat betreft de recast van Steef. Die nieuwe jongen maakt een uitstekende start. Het is goed dat op een of andere manier benadrukt is hoe hij de zelfde zorgzaamheid en bezorgdheid uit weet the stralen als de vorige speler. Dat is knap, want absoluut lijken ze niet genoeg op elkaar. Toch denk ik nu dag hij uiteindelijk een goede vervanger is