Archief

  GTST Spoilers 5 t/m 8 februari 2024

  8

  Maandag 5 februari

  Henk ontdekt dat Laura toch is doorgegaan met schilderen en schrikt als ze haar verslaving bagatelliseert. Steef kan niet voorkomen dat Marwan een date met Naomi voor hem probeert te regelen. Linda kan het niet laten om naar Luuks trouwpak te kijken en schrikt als het tegenvalt. Janine voelt zich gekleineerd door Ludo.

  Dinsdag 6 februari

  Rik spreekt Shanti moed in voor haar afspraak met Roel. Nina raakt tegen haar wil betrokken bij de rel omtrent Ludo en Janine en maakt zich zorgen om haar eigen bedrijven. Tijdens het vrijgezellenuitje van Luuk wordt Ludo opnieuw geconfronteerd met de gevolgen van de podcast die Janine heeft opgenomen.

  Woensdag 7 februari

  Luuk is helemaal klaar met het gedrag van Linda en besluit de nacht ergens anders door te brengen. Julian viert voor het eerst zijn verjaardag samen met Elisa, maar echt gezellig wordt het niet. Shanti heeft zin in haar eerste kennismaking met het cosmeticabedrijf wat nu in haar handen is.

  Donderdag 8 februari

  Elisa raakt onzeker als Julian afstandelijk tegen haar doet. Nina wordt door Bing geadviseerd om publiekelijk afstand te nemen van Ludo, maar vindt dat ze dit niet kan maken. Janine doet een poging om het contact met Ludo te verbeteren. Henk probeert Laura over te halen de vernissage van haar schilderijen uit te stellen. Marwan schrikt als hij hoort dat Tess hem wil spreken.

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ja wat een hypocriet is Janine, altijd wat te zeuren over Ludo,maar wel het luxe leventje leiden.
   Ze is altijd aan het doordrammen,ik begin me er steeds meer aan te ergeren aan dat irritant gedrag.

  2. Eigenlijk is Janine een vrouw met vervelend gedrag. Vooral haar waarheid is dè waarheid. Ludo blijft ‘het gezicht’ van Meerdijk. Top.

   • Haha ja Janine heeft haar periodes echt niet nornmaal opbessief gedrag ook met Hein destijds en andere keren zocht. Ik vind het niet meer leuk om te zien. Nu gaat het helemaal nergens over. Ook nog op in gaan en je woont in huis met je man die nog eens alles thuis betaald haha dan ben je echt hypocriet. Dan zou je het huis ook moeten verlaten. En het ergste is nog alles hebben ze te danken aan Ludo de bedrijven. Toen iedereen haar uitkakte in die journalistiek wereldje van haar. Betaalde Ludo stiekem mensen om haar aan te nemen. En zo is ze weer populair geworden. Stank voor dank noemen ze dit.

  3. In de spoilers lees ik dat Shanti nu een cosmetica bedrijf in handen heeft en uitziet naar een eerste ontmoeting . Zal me niets verbazen als Billy toch weer opduikt . Misschien is haar dood allemaal fake en dat doet ze omdat ze zeker wil zijn dat alles voor Shanti is en dat Richard waar ze ruzie mee heeft niets krijgt. Heb ook gelezen dat Lone ( Billy ) vorig jaar vanaf september niets te doen had tot ongeveer november en laat nou net in die periode ongeveer de opnames zijn geweest die wij nu te zien krijgen . Tja afwachten maar zoals iedereen weet in GTST kan echt alles en dat houdt de spanning er in !!

  4. Gaan we weer die verhaallijn allemaal tegen Ludo en afstand nemen. Zulk familie moet je echt in de steek laten. Al het succes wat er al in de familie Sanders is komt door Ludo himself.