Archief

  Spoilers 5 t/m 8 oktober

  8

  Maandag 5 oktober

  Henk schakelt Steef in om zijn fout recht te zetten. Tiffy zet alles op alles om haar scriptie alsnog op tijd in te leveren. Saskia voelt zich voorgelogen en neemt de touwtjes in handen. Daan durft Nina niet op de hoogte te brengen van slecht nieuws.

  Dinsdag 6 oktober

  Laura en Henk kibbelen tijdens het sporten. Tiffy durft haar goede nieuws niet met Lucas te delen. Lucas beseft wat Ludo voor hem betekent. Janine staat op tegen Richard en krijgt hulp van Bing. Kan Nina Daan vergeven?

  Woensdag 7 oktober

  Ilyas en JoJo proberen elkaar minder te zien om het naderende afscheid makkelijker te maken, daardoor verlangen ze juist nog meer naar elkaar. Nina worstelt met haar gevoelens voor Bing en Linda met Judiths leugens.

  Donderdag 8 oktober

  Demi probeert een manier te vinden om stiekem af te spreken met haar date. Tot verbijstering van Lucas wil Tiffy een interview met Valentijn. Judiths leugens blijven Linda bezig houden. Ilyas en JoJo genieten van de liefde.

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik vind het wel vreemd dat nu Ludo verdwenen is en Valentijn in de gevangenis zit, ze met niemand contact opnemen (en er dus niemand als gastrol terugkomt) om dit door te geven. Dit is dé manier en hét moment om wat rollen terug te halen (voor korte tijd).

   Amy (eventueel met Sil), Kimberly (eventueel met Rover), Marcus, Nick en/of Charlie… Iedereen zou meteen terugkomen voor de familie Sanders of voor Valentijn. Hoe passend en leuk zou dat zijn?!!

   • Ja Charly is toch zijn moeder dus waar blijft ze ………………. lekkere moeder als je kind de gevangenis in gaat en je meld je niet eens.
    Van mij hoeft die dus nooit meer terug te komen (werd af en toe gesuggereerd , maar laat maar want dat is nu overbodig).

  2. De heer Sanders op

   Denken jullie nou echt dat Ludo dood is. Die komt sws terug. Hij zal wel herstellen en dan terugkomen.

   Wie zegt dat bij dit niet eventueel in scène heeft gezet? Dat hij wist wat er zou gebeuren. En zijn mannen onder water waren. Komt namelijk voor in een film haha

   Daarnaast kan Billy zogenaamd met Richard werken maar stiekem werkt ze voor Ludo tot hij ineens terug is. Billy is namelijk ook gek op schilderijen en Ludo en heeft wellicht dat schilderij van hem aangeboden labscence 😉

  3. Die scène van Ludo met baard is dus blijkbaar gewoon een waanbeeld van Janine en betekent dus helemaal niet dat Ludo nog leeft😢 Hopelijk leeft hij nog, anders had ik Ludo eigenlijk nog wel een iets spectaculairder einde gegund