Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 5 t/m 8 september

  10

  Maandag 5 september

  Merel voelt zich onzeker en verward nadat Lynn het huwelijksaanzoek van Oriana afwees. Wil ze haar dan toch? Linda gaat tegen wil en dank aan de slag in de praktijk van dokter Bos, maar ze ergert zich al snel aan zijn gewoontes. Bing confronteert Nina.

  Dinsdag 6 september

  Stefano ziet zijn positie binnen het veilinghuis in gevaar komen als Daan een belangrijke klant van hem over de streep weet te trekken. Ondanks eerdere beloftes besluit hij actie te ondernemen. Nina moet Ludo zien te overtuigen.

  Woensdag 7 september

  De uitvaart van Jasmijn komt steeds dichterbij en Rik en Shanti proberen zich voor te bereiden op het loodzware afscheid. Stefano merkt dat zijn band met Rik niet meer zo hecht was als voorheen. Saskia verpest de sfeer in huis.

  Donderdag 8 september

  Overmand door schuldgevoel geeft Marwan zich ook aan bij de politie in de hoop dat dit Julian strafvermindering oplevert. Lynn verrast Merel door voor te stellen samen te gaan sporten. Rik blijft alleen sterk voor Shanti.

  Delen

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Shanti neemt die dode baby voor een paar dagen in huis maar dat zal in de kortste keren gevuld zijn met een stank van jewelste aangezien zo’n lijkje begint te ontbinden en dat vind ik toch onverantwoord.
   In het echte leven zou dat geen waar zijn dat men een babylijkje naar huis mag nemen, dat gaat onmiddellijk in de koelcel van het mortuarium maar ja in GTST moet men net als in andere series met een korreltje zout nemen.

  2. Het was te verwachten, Bertie had alweer opnames en was op de set. Emmen sneu en jammer dat Shanti wederom een kindje verliest, want nu krijgen we weer het hele jaar drama tussen Rik en Shanti.

   Ik mis Billy ook nog steeds enorm, ze had een speciale en aparte band met Shanti, en ze was ook in deze verhaallijn nodig geweest. Daarnaast had ze ook een leuke verhaallijn met Agaath aan kunnen gaan voor het komende seizoen. 2 top actrices die voor veel spanning zouden kunnen zorgen.

   Maar helaas lijkt het in het nieuwe seizoen weer te gaan om dezelfde drama, en weinig spanning…

   • Lone van Roosendaal heeft aangegeven dat ze inmiddels al acht maanden werkloos thuis zit. Makers, wees alsjeblieft slim en breng Billy terug in de serie! Valt nog zoveel te doen met dat karakter. En inderdaad, in deze verhaallijn is het bijna noodzakelijk haar erbij te hebben.

    • ABSOLUUT!!! Billy zou Shanti nu niet alleen laten en uiteindelijk heeft Billy voor de wet niets fout gedaan dat aan te tonen is.
     Ze woont gewoon met een voortvluchtige samen in een ander land ,maar ook dat is niet te bewijzen door de politie als ze stug nee blijft zeggen.