Archief

  Spoilers 5 t/m 9 maart 2018

  21

  MA 5/3
  Alex wordt aangepakt als hij Anton iets te veel het leven zuur maakt. Aysen probeert haar oud-collega bij te sturen. Linda kan er niet bij dat Sam haar stage heeft afgezegd. Lana verrast Amir met een positief plan. Sjoerd doet een boekje open over Antons gewelddadige verleden.

  DI 6/3
  Sjors kan het niet aan als Lana hysterisch wordt. Ze huilt uit bij Bing, terwijl Lana een levensles leert van Amir. Ook Rik komt met een advies voor de impasse waarin moeder en dochter zitten. Er wordt een ingrijpende beslissing genomen door de Langevelds.

  WO 7/3
  Bing krijgt een intieme foto onder ogen met daarop… Nina. Hij gaat op onderzoek uit. Lucas raakt totaal in paniek als hij denkt dat Kimberly dingen heeft weggegooid waaraan hij grote emotionele waarde hecht. Zoë zoekt afleiding in hard werken.

  DO 8/3
  Als Aysen verder wil komen met haar onderzoek, begint het met smoezen, dan komen de leugens en vervolgens gaat ze nog veel verder. Loes heeft hulp nodig van Kimberly en Lucas om een plan van Bing te stoppen. Pas als Janine aandringt, verwoordt Ludo hoe hij nu tegen de zakenwereld aankijkt.

  VR 9/3
  Anton verwijt de politie tunnelvisie en geeft zijn advocaat opdracht om daar doorheen te breken. Laura reageert haar frustratie af op iemand die er eigenlijk ook niet veel aan kan doen. Aysen doet een ultieme poging om door de geheimhoudingsplicht van Deborah heen te breken.

  Delen

  21 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Wordt scheitziek van Lana.Sjors en ook van die Loes..dit wordt eindeloos uitgemolken…de dood van Jan Maes netzo..bah..ben geen fan meer

  2. Lana gaat naar de Langeveld de stiefouders van Sjors omdat ze weg wil uit meerdijk . Zij weet wie de dader is . Maar dat dit allemaal zo lang moet duren vind ronduit belachelijk . Weten jullie niks anders dan de tijd te rekken . Vind niet gek dat er kijkers af haken. De stof is bijna op .

  3. Kenny+Lilipaly op

   Lana gaat volgende week dinsdag weg uit meerdijk en op het einde belde ze iemand dat ze niks had gezegd en dat hij sjors met rust moet laten dat dat gesprek weet ik het zeker lana heeft gezien wie het gedaan heeft

   • lana belt en zegt ik ga weg en heb niks gezegd dus laat me met rust.ze weet wie het gedaan heeft,en het is wel langdradig aan het worden,denk dat we met de zomerstop het nog niet weten.

   • @Nicky, natuurlijk ook voor Zoë, want als Zoë doorslaat bij de politie, hangt Loes (en Aysen) ook.
    Ook doet Loes het voor Bing. Bing heeft ook dingen gedaan in deze zaak die niet door de beugel kunnen) EN gelogen.
    Loes wilt Bing voor zich zelf. (en een breuk in het huwelijk met Nina veroorzaken.
    Loes doet nog wel meer de komende tijd, waaruit dit laatste blijken zal.

   • Dat is zeker iets van Loes. Geen twijfel over mogelijk. Een zeer gehaaide tante.

    Net zoals Loes er voor gezorgd heeft (gestolen uit ’t huis van Anton) dat de tennispas van Anton bij de haven gevonden werd. Ook heeft ze die barman van die kroeg in de haven bewerkt zodat die een tegen de politie zegt dat Anton die avond in die kroeg in de haven was en behoorlijk (ge)dronken heeft & was.

    Dit alles zodat Bing niet meer verdacht is, en die actie met die foto, om Bing voor zich zelf te hebben/krijgen.
    Zal wel een bitch-fit worden tussen Nina en Loes.

  4. Ik denk dat Lana uit huis geplaatst word, ze gaat denk ik naar een internaat, vandaar dat ze ook niet in de leader staat.