Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 5 t/m 9 november 2018

  21

  Maandag 5 november 2018
  Q heeft een leuk maar lastig uitvoerbaar idee voor Lana’s verjaardag. Laura helpt Zoë, maar met tegenzin. En dus loopt het mis. Wanneer Janine Marieke betrekt bij de research voor haar boek, valt er een gewonde. JoJo weet Nina te verrassen met haar creativiteit.

  Dinsdag 6 november 2018
  Aysen komt oog in oog te staan met Billy de Palma die haar totaal niet vertrouwt. Aysen begeeft zich in het hol van de leeuw en moet zich door kritische vragen heen worstelen. In het begin is Nina heel blij met haar babyshower, tot ze op sabotage stuit. Kimberly wordt verrast, maar ook teleurgesteld door Noud.

  Woensdag 7 november 2018
  JoJo krijgt te maken met racistisch gedrag. Lucas heeft zichzelf niet in de hand wanneer hij Flo met een andere man ziet. Lana’s verjaardag dreigt in het water te vallen. Mark kan de aftakeling van Marieke niet aan.

  Donderdag 8 november 2018
  Het moet Zoë’s grote dag worden maar er dienen zich meerdere problemen aan. Eduard heeft een kostbaar erfstuk voor Daan. Wanneer Rover in een opwelling begint te zoenen, is de dame in kwestie dolblij.

  Vrijdag 9 november 2018
  Als Daan een blauwtje loopt, moet hij zijn fantasie aanspreken voor een oplossing. Noud stelt Kimberly zwaar teleur. Aysen maakt een grote inschattingsfout bij haar undercoverwerk. Nina krijgt slecht nieuws.

  Delen

  21 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Dat slechte nieuws is natuurlijk dat Bing nog niet thuis is en op het punt staat te gaan bevallen Amir helpt haar met de bevalling.

   • haha nope, het slechte nieuws dat Nina krijgt is dat Noud het heeft uitgemaakt met Kimberly omdat hij nog van Nina houdt

  2. Ze proberen real life topics weer te geven in GTST maar het komt soms zo geforceerd over dat het net van die opgevoerde school toneelstukjes lijken.. vooral dat met Flo. Wel jammer.

   • Vergeet Lucas niet in deze verhaallijn.

    Het is goed dat men aandacht heeft voor het milieu en de gevolgen van de opwarming van de aarde. Maar men kan het ook overdrijven. Maar dat is niet alleen in GTST zo, ook in de “echte wereld” slaat men door, teveel willen in (te) korte tijd. Over de kosten die op de burger afkomen/moeten gaan opbrengen, zullen we het maar niet hebben.

  3. gaat Flo ook net zo snel uit de serie als Carlos? Ik begin me behoorlijk te irriteren aan dat duurzame geneuzel.
   Lucas en Flo die even gaan bepalen hoe Anton en Linda moeten leven…

   Deze verhaallijn is net zo irritant als toen met Lovetree