Archief

  Spoilers 5 t/m 16 september: Sacha is dood

  2

  MA 05/09
  Nina hoort dat Noud zijn mond voorbij heeft gepraat. Aysen heeft verschrikkelijk nieuws voor Thijs. Rover wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn ondoordachte daad.

  DI 06/09
  Als Rover op de SEH belandt, moet hij een geloofwaardig verhaal hebben. Janine bagetaliseert Nina’s probleem. Rikki probeert met de beste bedoelingen Thijs tot steun te zijn.

  WO 07/09
  Rover raakt in paniek als het slecht gaat in het ziekenhuis. Rik voelt dat de liefde tussen hem en Janine nog heel erg gevoelig ligt. Ludo sluit een grote deal

  DO 08/09
  Thijs bemoeit zich met het onderzoek en belandt daardoor in de bak. Noud ontdekt dat hij minder van Sacha weet dan hij dacht, dus heeft hij hulp nodig voor de herdenking.

  VR 09/09
  Thijs weet een nadelige situatie in zijn voordeel om te zetten. Anton pakt Ludo hard aan. Sjoerd staat recht tegenover Job. Bing merkt hoezeer Nina op Noud gefocust is.

  MA 12/09
  Anna en Job komen tot een extreme oplossing om hun schuldgevoel weg te drukken. Nina wordt benaderd door een talentscout. Ludo wordt onaangenaam verrast in zijn eigen huis en verbergt een geheim voor Bing.

  DI 13/09
  Thijs verliest alle controle. Rik heeft groot nieuws voor zijn kinderen en huisgenoten. Janine laat zich uitdagen, maar haar plan draait uit op een fiasco. Ludo is bovenmatig bot tegen een onschuldig iemand.

  WO 14/09
  Nina dwingt een tweede kans af. Noud blijft beweren dat hij niet naar het ziekenhuis hoeft, dan gaat het mis. Aysen start een onderzoek naar wat er met Noud gebeurd is. Rikki gaat door Rik twijfelen aan Thijs.

  DO 15/09
  Rover heeft een gewaagd plan waar Sjoerd hem vanaf probeert te houden. Nina baalt dat ze niet bij de uitvaart van Sacha kan zijn. Thijs realiseert zich dat hij een heleboel dingen verkeerd heeft gedaan.

  VR 16/09
  Sjoerd is boos om wat Rover gedaan heeft. Blij nieuws van Rik wordt verstoord door een onaangekondigde gast. Ludo wordt betast en raakt van de leg. Sjoerd vist subtiel naar wat Aysen weet over Sacha.

  Delen

  2 reacties

  Schrijf een reactie!