Archief

  Spoilers 6 t/m 10 mei 2019

  19

  Maandag 6 mei
  Sjors zet Lana aan tot illegale activiteiten. Romy probeert zich aan de opdringerige Amir te ontworstelen. Wanneer Linda Rover vraagt om haar te helpen in een anti-Anton-actie, doet hij graag mee. Ook al is het overduidelijk dat zijn moeder zichzelf niet is.

  Dinsdag 7 mei
  Lana ontdekt dat ze er een familielid bij heeft. Janine neemt Rob in vertrouwen over iets wat ze niet eens met Ludo gedeeld heeft. Sjors kan niet geloven dat Amir de smoezen van Romy slikt. Billy zorgt ervoor dat Ludo haar steeds positiever gaat zien.

  Woensdag 8 mei
  Kimberly ontdekt dat Ludo geïrriteerd raakt als Janine met Rob op pad gaat. Rik wordt beschuldigd van seksueel wangedrag. Zoë steunt hem, maar kan toch haar twijfel niet uitschakelen. En wat is de rol hiervan?

  Donderdag 9 mei
  Gedreven door drugs, neemt Linda een gevaarlijk besluit. Aysen snapt Daans goede raad aan Rik niet: contact zoeken is het domste wat hij kan doen. Wanneer Zoë en Lana Rik willen helpen, gaan ze daarin veel te ver.

  Vrijdag 10 mei
  Anton en Shanti vrezen voor hun leven. JoJo heeft een plan om aan Bings huisarrest te ontkomen. Linda ontdekt dat Shanti de dochter van Billy is. Sjors en Nina komen erachter wat er werkelijk aan de hand is met Romy

  Delen

  19 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Cornelia op

    Hij gaat naar Valentijn Sanders, zoon van Charlie en Nick, het gesprek was duidelijk tegen een mans persoon…

  1. Ik wist wel dat Billy toch wel om haar dochter geeft, daarom gaf ze de drugs aan Linda en dat ze Linda ook nog bedreigt heeft.

  2. Nog iemand anders die Daan niet vertrouwt wat betreft Rik? Hij kreeg in 1 van de uitzendingen op Videoland zo een geheimzinnig telefoontje en volgende week wordt Rik beschuldigd van sexueel wangedrag?

   Waarom moeten de schrijvers ook steeds mooie momenten verpesten? De verzoening van Daan naar Rik was een mooi gebaar en de serie heet GOEDE tijden SLECHTE tijden maar het lijkt alsof ze alleen op de slechte tijden uit zijn. Ik hoop dat ik het mis heb maar Daan wilde terug op de zaak en dan plotseling dat geheimzinnig telefoontje en Aysen die zijn goede raad aan Rik niet begrijpt doet me toch vermoeden dat Daan weer alles zal verpesten.

   • Ik vertrouw hem ook niet! Jammer, ik dacht echt eindelijk gaat het de goede kant op met die 2 maar nee. Wat een egoïstische zak is het gewoon. Aysen en Rik zijn veel ste goed voor hem. Ik vond Ayse en Daan nog zo leuk samen, maar na dit alles niet meer. Gewoon dumpen die handel, verwend nest!

   • Moi,

    Ik ben helemaal met je eens ik vertrouw Daan ook voor geen meter ik geloof ook dat het hele beschuldiging met Rik dat Daan er achter zit. Ik ben met jullie eens dat het goede en slechte tijden heet maar dat het inderdaad de laste jaar meer slecht is dan goed kijk maar naar Amir en Sjors ook zoiets net getrouwd en er is een gek die hun kwaad wilt doen ook weer slecht en het zelfde geld voor Janine en Ludo er zit niks meer goeds in en als ik eerlijk ben begrijp ik wel waarom de kijkcijfers naar beneden gaat je heb geen zin om steeds alleen maar naar slechte tijden te kijken een verhaal dat ze zo lang mogelijk aan het reken zijn tot de zomerclif dat weer slecht eindigt.
    Het wordt nu echt eens tijd dat het gemengd gaat worden met goede en slechte tijden dan wordt het weer leuk om naar te kijken niet dit en dat vind ik jammer. Het zou ook goed zijn als de producenten deze berichten ook eens zouden lezen en zo merken ze wat de kijkers vind en ook graag willen zien en dan zeg ik eerlijk als de producent luistert naar de kijkers zijn mening gaat de kijkcijfers echt veranderen eerlijk gezegd zou ik echt jammer vinden als gtst zal stoppen maar luisteren en lezen dat veranderd de kijkcijfers dat is mijn mening.

    • Wij vinden het juist leuk en spannend het kan niet altijd goed gaan is het het echte leven ook niet zo

  3. Romy de tante van Lana? Nee, Lana is de dochter van Danny, de broer van Rik en dus ook van Daan. Hierover gaat dit waarschijnlijk in de spoiler

  4. Nee natuurlijk is ze niet de tante van Lana. Als je vooruit kijkt zie je dat Romy vergiftiging opzoekt op internet. Ze wil Sjors vergiftigen, omdat ze verliefd is op Amir.

   • Nee ze wilt Amir vergiftigen en verliefd op Amir is ze niet ze is anti- mannen dat zie elke keer weer terug als welke man ook aan haar zit. Ze was begonnen met Rover in het huisje en het sloeg over naar Amir één ding hoop ik niet dat het niet weer zo en lange verhaallijn gaat worden voordat Amir het door heeft of achterkomt fijne huwelijk cadeau zo.

   • MrT.Kuilboer op

    Ik dacht Lieke van Lexmond hoor die heel kort even terug is voor 2 afleveringen. Met zoon Valentijn Sanders (zoon van Nick) die zoon zal overigens langer in GTST zitten

   • KaasKoekje op

    Dubbel gevoel. Lieke van Lexmond heeft natuurlijk het langst de rol van Charlie vertolkt, maar Aukje was de eerste. Geweldige koppige tiener haha.