Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 6 t/m 9 maart

  26

  Maandag 6 maart

  Saskia werkt door haar nieuwe baas met minder plezier in De Koning. Henk zoekt een oplossing om zijn rekening te betalen. Ludo zet Nina en Stefano onder druk. Bing wordt door Nola aan het denken gezet.

  Dinsdag 7 maart

  Henk wil duidelijkheid van Jonathan en wordt gesteund door Steef. Nina, Stefano en Ludo verwerken de dag, ieder op hun eigen manier. Demi en Jesse verheugen zich op hun romantische date. Rik en Shanti hebben iets te vieren.

  Woensdag 8 maart

  Saskia verheugt zich op haar bezoek aan Julian. Marwan voelt zich gesteund. Luuk en Linda gaan op pad na een lange en zware werkdag. In Meerdijk eindigt deze dag met een gezellige avond in BOKS, en een hoop drank…

  Donderdag 9 maart

  Merel helpt Marwan met zijn problemen. Saskia is de wanhoop in De Koning nabij, maar krijgt geen steun van Shanti. Misschien wil Jonathan haar wel helpen? Luuk bekent dat hij de avond ervoor te veel gedronken heeft.

  Delen

  26 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Hoop dat Ludo die vreselijke zak van een Stefano en kreng Nina keihard te grazen neemt. Laat ze kreperen in die saferoom. Dat ze gaan kruipen van ellende. En daarna opzouten met Stefano, de serie uit. NL is die kop al lang beu. En laat Nina nog heel lang boeten voor wat zij geflikt heeft. Dat ze alles maar dan ook echt alles en iedereen kwijt is.

  2. Hebben we ene verhaallijn gehad hebben we volgende slechte verhaallijn met die vreselijke Stefano.
   Zal je zien dat ze dadelijk nog zwanger ook van hem is , echt te bizar voor woorden.
   Ga andere verhaallijn verzinnen en gooi Stefano eruit. WEGWEZEN.
   Zet liever nieuwe spoilers op internet week 13 maart maar dat is teveel gevraagd.

  3. Ik hoop zooooooooooooooooo dat Nina, haar bedrijf kwijtraakt (is gered van papa’s centjes dus weg dat bedrijf) ,Bing van haar af en kinderen weg omdat ze geestelijk dus duidelijk instabiel en misdadig is.
   Graag ook alle aandelen terugnemen en als ze dan niets meer heeft moet ze een normale baan zoeken, ik zou het geweldig vinden als Nina in een snackbar of supermarkt zou moeten werken om rond te komen, dat zou pas een super verhaallijn zijn om uit te werken voor de schrijvers, van prinses naar nul komma nul en geen hulp van haar vriendinnen die intussen ook weten van haar boosaardige karaktertje.
   Later kan het natuurlijk wel weer goed komen allemaal maar we kunnen met een werkende of bijstand Nina wel een leuk seizoentje vullen lijkt me.

  4. Hé hé, eindelijk zijn ze er achter dat Nina en Stefano samenspannen tegen Ludo. Werd tijd, want die verhaallijn is niks en zo ongeloofwaardig. Veel te langdradig ook, niet leuk meer om naar te kijken. Gauw over op iets anders.

  5. Ik denk dat Demi uiteindelijk weer bij Marwan komt, hij gaf al aan in het ziekenhuid dat hij het allemaal beter wil doen .En wat Jesse betreft die wordt er uitgeschreven want in het dagelijkse leven gaat hij studeren aan de toneelschool in Maastricht , dus Demi krijgt verdriet en daar is Marwan , tenminste dit is mijn idee .

  6. Beetje te veel haat bij Ludo van mensen waar hij goed voor is😏 doe mijn denken aan mijn familie mijn Ouders gaven alles aan de kinderen en zijn slecht weggezet het zijn voorbeelden voor slechte mensen wat ze laten zien.
   Maar toch kijk ik al zolang het bestaat GST .

  7. Ik krijg een raar gevoel bij Jesse. Ook stoor ik mij aan Demi. Deze week meerdere keren liegen zodat iemand anders op haar kind let, zodat zij met Jesse kan afspreken. Verwachten dat Shanti en Rik op haar kind zouden passen en dan Steef vragen en verontwaardigd zijn dat hij wil slapen ipv op haar kind te passen en dan Tom alleen laten om naar boks te gaan. Ik snap dat ze nog jong is. Maar zij koos er voor om Tom te houden. Iedereen helpt al mee, maar niemand is verplicht om op jouw kind te passen.

   Merel vind ik ook steeds minder leuk worden. Nu weer met Stefano. Eerst wou ze perse Marwan terwijl Demi nog verliefd op hem was. Toen ze hem had, wou ze Lynn die in een relatie zat. Toen ze Lynn had, wou ze haar opeens niet meer. En wou ze opeens haar getrouwde stage begeleider. En nu opeens Stefano?

   Gelukkig zijn Ludo en Janine er nu achter dat Nina en Stefano samen werkten want dat werd erg langdradig. En ik ben nu Benieuwd hoe dat verder gaat afgelopen.

   Ik vind die nieuwe eigenaresse van de koning heel irritant. Hoop dat zij snel weg is, maar wie neemt de koning dan over? Zou zonde zijn als de koning verdwijnt. Denk dat Jonathan Saskia helpt de koning te kopen zodat zij de Koning kan runnen. Hoop ook dat Julian snel terug is!

   • Dat zou geweldig zijn , Julian en Saskia de eigenaars van de Koning/

    Ik kijk niet op Videoland dus of Ludo weet dat Nina meedeed weet ik nog niet maar ik hoop zooooooooooooooo dat Nina alles verliest dat haar lief is en dat de prinses eens weet hoe het is om niets meer te hebben.

    Wat Merel betreft vind ik dat je 100% gelijk hebt en ik zou haar het liefst bij Marwan terug zien maar ja ik ben de schrijver niet haha.

  8. Janine die toch een vermoeden heeft dat Nina mee werkte met Stefono. Niet verwacht Janine toch slimmer is dan wij denken.

   Vriendje van Demi is denk ik niet helemaal eerlijk tegen Demi, volgensmijn heeft hij al een vriendin of kickt om jonge dames die in het ziekenhuis liggen en hij daarmee een affaire begint. Is maar een gok.

   • Vlinder, ik heb ook al een tijdje het idee dat er iets niet klopt met dat vriendje Jesse van Demi.

    Ik kan het niet verklaren, maar het is zo’n (onderbuik) gevoel.

    • Dus ik ben niet de enige die een raar gevoel krijgt bij die jesse. Alleen al hoe hij reageerde dat demi in 1x hem opzocht in het ziekenhuis. En alleen afspreken als het hem uitkomt….en wat is er gebeurd met dat avondje in boks, met z’n vriendengroep

     • Ik krijg ook een raar gevoel bij Jesse. Dat onderbuikgevoel waar jullie het over hebben, heb ik ook. Ik dacht: het zal wel aan mij liggen. Persoonlijk denk ik dat dit best heftig zou kunnen uitpakken. Als ik Demi en Jesse zie, komt voortdurend de gedachte ’too good to be true’ in me op. Nu ik lees dat meerdere mensen dit gevoel met mij delen denk ik dat er wel een kern van waarheid in zit. Er gaat gewoon iets oneerlijks van hem uit.

   • Was er jaren geleden niet ook zo’n verhaallijn, in de jaren 90 dat een verpleegster met Arnie ging terwijl hij neergeschoten was of zoiets. En toen kwam hij erachter dat ze met meerdere patiënten deed, misschien dat de schrijvers dit ook willen doen met Jesse.