Archief

  Spoilers 6 t/m 9 november

  5

  Maandag 6 november

  Als Janine onomstotelijk bewijs in handen krijgt, vraagt Ludo of ze zeker is van haar plan. Als Elisa hem betrapt, realiseert Bing zich dat zijn paranoia uit de hand dreigt te lopen. Henk probeert zich niet te ergeren aan het pianospel van Laura. Stefano wil vertrekken naar zijn revalidatietraining.

  Dinsdag 7 november

  Julian vertrouwt Rik het een en ander toe en laat zich overtuigen van Riks idee. Janine beheerst haar woede wanneer Martijn haar probeert over te halen. Luuk probeert Bing over te halen.

  Woensdag 8 november

  Jonathan wordt nieuwsgierig en besluit eens navraag te doen. Laura heeft door dat Henk stiekem oordoppen gebruikt om zich tegen haar gepingel te beschermen. Merel plant een date met Stefano in haar overvolle agenda. Rik is opgelucht.

  Donderdag 9 november

  Bing krijgt een woedende Kaan op zijn dak die ontdekt heeft dat hij niet meer in het beveiligingssysteem kan. Julian reageert zijn teleurstelling onterecht af op Steef en spreekt hem aan op zijn studieresultaten. Luuk, Julian en Bing verliezen een weddenschap met Janine en Linda.

  Delen

  5 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. rene met kleine r op

   Ik zou het fijn leren als ze die Kaan eens articulatie lessen zouden geven, ik versta de helft niet van wat hij mompelt met ook nog eens harde muziek er doorheen.
   Trouwens een rare verhaallijn, Bing is toch niet van Lotje getikt, die zou op z’n minst even naar het bureau kunnen gaan om te kijken of het allemaal wel klopt dat er steeds maar 1 rechercheur komt die met rare eisen en voorstellen komt.
   Nou ja, hopelijk is deze verhaallijn snel voorbij want het slaat werkelijk nergens op.

  2. Aantrekkelijke man die zenderbaas van Janine, zou mooi zijn als hij in de serie blijft hangen. Minimaal op het niveau van de blonde agent*