Archief

  Spoilers 6 t/m 10 juni

  1

  MA 6/6
  Door de gladde praatjes van Thijs raakt Rikki in de war. Janine is jaloers als ze Rik met een andere vrouw ziet zoenen. Amy moet grote moeite doen om Sil weer voor zich te winnen. Anton voelt zich schuldig, omdat hij twijfelde aan zijn eigen zoon.

  DI 7/6
  In Thailand genieten Nina, Bing, Noud en Sacha van het land, de warmte en de cultuur. Toch zijn Nina en Noud iets te veel op elkaar gefocust. Anna zoekt een invaller als haar kok zich ziek meldt. Janine weet niet wat ze moet als haar de liefde wordt verklaard.

  WO 8/6

  Sjoerd wordt ondervraagd door de kinderbescherming. Sil liegt tegen zijn moeder over een baan. Of zij hem gelooft, hangt af van Maxime. Anton denkt zeker te weten dat hij bewijzen tegen Thijs heeft.

  DO 9/6

  Nina, Bing, Noud en Sacha doen een hike in de Thaise wildernis en die verloopt anders dan verwacht. Rikki verknoeit het voor zichzelf als ze veel te ver gaat met een goedmaakactie. Anna draait door, Job helpt haar.

  VR 10/06

  Nina en Noud hebben iets te verbergen voor hun geliefden. Anna en Job kopen een caravan. Maxime en Robert ontdekken dat een relaxte houding tussen hen beter werkt dan het spelen van spelletjes.

  Delen

  Schrijf een reactie!