Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 6 t/m 10 november

  23

  MA 6/11
  Nina krijgt een aanbod dat haar naar de andere kant van de wereld brengt, als ze erop ingaat. Sjoerd wil Bram niet teleurstellen, maar hij heeft geen geld voor een feestje. Rover voelt zich een slappeling als hij niet tegen zijn klasgenoten op kan.

  DI 7/11
  Linda ontdekt dat Sam niet alleen in bed ligt. Zoë schrikt van Tom, maar wordt ook door hem gered. Kimberly ontdekt wat Rover achter haar rug om voor haar gedaan heeft. Lana’s opstandige gedrag gaat van kwaad tot erger.

  WO 8/11
  Dankzij Amir loopt het uit de hand tussen Linda en Sam. Rikki is onzeker over een date met Abel. Als Aysen een sollicitatiegesprek voorbereidt, ‘misbruikt’ ze Sjoerd hiervoor. Sjoerd kan hier echter niet over klagen.

  DO 9/11
  Lucas zoekt een nieuwe kok voor De Koning. Sjoerd weet zeker dat zijn kookkunsten in de smaak zullen vallen. Als Ludo ziet hoe het gaat tussen Nina en Kimberly, biedt hij de dames een verzoeningslunch aan.

  VR 10/11
  Zoë heeft een dubbele afspraak. Ze vindt een oplossing, maar die pakt op meerdere fronten niet goed uit. Bing doet een verbijsterende ontdekking. Janine voelt een grote behoefte om een column over Kimberly te schrijven.

  Delen

  23 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Het was geen porno van Kimberly gewoon een foto in Lingerie meer niet, en Kimberly mag gezien worden hoeft zich niet te schamen.

  2. Ik denk wel dat Sam en Amir wat krijgen, hun zouden wel wel een lief leuk stelletje zijn, maar Sjors zal wel jaloers worden, maar ik denk niet dat zij zo ver gaat. Linda zal ook tegen werken tussen Amir en Sam.

  3. Spoiler alarm: Mijn tante werkt als producer bij goeie tijden. Ze vertelde dat Sam en Amir wat krijgen en Sjors er alles aan gaat doen om Sam kapot te maken. Er gaan doden vallen.

  4. Valentijn zag ik al,hij doet het goed,kleine man met vliegens vlugge benen,kon het even niet laten om er door heen te lopen.figuren gaat me goed af zo.Een vrijgezel gaat ps slapen als die alle steren heb gevoeld en gezien

  5. Oeh! Misschien gaat Job naar Dubai om Anna op te zoeken en z’n toekomende kind in haar buik! Ik denk dat Nina tijdelijk eruitgaat. Maar t kan zo zijn dat er besloten wordt voorgoed. Ze heeft al bijna alles meegemaakt wat je kan meemaken [ ontvoering , therapy meerdere ziekenhuisopname’s , verlamming, verwond door Nick’s handlanger ] dus t zou zomaar kunnen zijn dat t genoeg is geweest dat Nina voorgoed in t buitenland wilt zitten en Marly in t echt ook genoeg krijgt van deze rol.

  6. Amir bij Sam in bed?

   Jord is denk ik met flexwet? Aangezien Lucas een nieuwe kok zoekt.

   Marly gaat met zwangerschapverlof lijkt me duidelijk.

     • facebook gtst fans en spoilers daar heb je een foto van nina over dit en daar had ik gereageert dat ik dacht tijdelijk toen gaf iemand anders antwoord met dat ze er uit gaat dat het bij rtl boulevard is geweest .

      alleen nina kan wel weg gaan maar wat ik me dan af vraag en bing dan

      • Heb net dat bericht gelezen en ik denk dat jij dat verkeerd heb gedaan er staat

       #gtst #meerdijk #nina #speculatie #spoiler In de spoiler van maandag 6 november staat: Nina krijgt een aanbod dat haar naar de andere kant van de wereld brengt, als ze erop ingaat. Zal Nina tijdelijk Meerdijk verlaten ivm haar zwangerschap? Of zal ze voorgoed Meerdijk verlaten.. Wat denk jij?

      • Beste Nicky, ik kijk dagelijks RTL Boulevard, maar ik heb nooit iets gehoord over een definitief vertrek van Nina uit GTST
       Wat er op Facebook wordt geschreven door de fans, moet je niet (altijd) geloven. Ik lees vaak op FB de reacties, vraag mij regelmatig af, hoe komen ze aan die onzin verhalen.

       Je laatste zin zegt al genoeg en zo denk ik er ook over. Nina gaat een buitenlandse trip maken (dit ter overbrugging van haar zwangerschapsverlof voor en na de bevalling) en ja idd. ……….. en Bing dan? En Nola niet te vergeten.

       Dus verlaat Nina tijdelijk Meerdijk.