Archief

  Spoilers 7 t/m 11 november: Het geheim van ‘De Vijf’ komt uit

  0

  MA 07/11

  Bing luistert een intiem gesprek af tussen Nina en Noud. Aysen is verbijsterd als Job zijn hart bij haar uitstort. Anna kan niet langer tegen haar geweten in gaan. Rik weet de bittere Bing op een ander spoor te zetten.

  DI 08/11

  Dat het geheim van ‘De Vijf’ onthuld is, heeft consequenties voor Job en Anna, zorgt voor spanning tussen Thijs en Rikki én brengt een schok teweeg bij de familie Bouwhuis. Sjoerd is bang alles te verliezen.

  WO 09/11

  Malena weet het zo te draaien dat Janine een goed woordje voor haar doet. Bing mist Nina, maar weet niet of hij haar terug wil. Als ‘De Vijf’ worden verhoord merken ze dat de politie twijfelt aan hun verhaal.

  DO 10/11

  Anton biecht aan Ludo op dat de situatie thuis volledig verkild is. Laura wrijft het Linda in dat het haar eigen schuld is dat ze iedereen is kwijtgeraakt. Nina voelt de druk die de modeshow met zich meebrengt.

  VR 11/11

  Sjoerd voelt zich nog schuldiger als hij hoort dat zijn maandenlange zwijgen persoonlijke gevolgen heeft voor Aysen. Laura ontdekt dat Noud al van het geheim wist en begrijpt niet dat hij het daarbij liet.

  Delen

  Schrijf een reactie!