Archief

  Spoilers 7 t/m 10 december

  16

  Maandag 7 december

  Richard en Billy zetten hun klauwen in de familie Sanders. Nina raakt onzeker over haar talent. Linda confronteert Anton: hij zit tóch op een datingsite. Rik gaat erg ver in zijn poging om Daan te helpen.

  Dinsdag 8 december

  Linda wil dat Anton vertrekt. Billy probeert Shanti over te halen om Louise niet in huis te nemen. Marwan pakt de pester van Demi aan. Saskia merkt dat Demi iets voor haar verbergt.

  Woensdag 9 december

  De familie Verduyn maakt een indrukwekkend filmpje over pesten. Linda zet vraagtekens bij Judiths oprechtheid. JoJo regelt een nieuwe stage voor Ilyas, maar is hij daar wel blij mee?

  Donderdag 10 december

  Julian voert een goed gesprek met Demi. Marwan valt voor een nieuw meisje. Nina krijgt een interessant zakelijk voorstel, maar Amelie steekt daar een stokje voor.

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik begreep dat Ferry/Lucas vorige week vrijdag voor het laatst opnames had die gaat dus echt niet mee met Stefano, ik denk toch dat Daan tussen Tiffy en Lucas gaat in staan dat Tiffy en Daan verliefd worden op elkaar en Lucas dit niet kan aanzien en vertrekt naar het buitenland

   • Lucas/ferry heeft inderdaad afgelopen vrijdag 27 november zijn laatste draaidag gehad. Maar op welke wijze hij gtst gaat verlaten is mij nog niet duidelijk / bekend.

    • Ooh,,,nou dat is dan weer nieuw,,,,mijn zus was 15 en dat zag je echt wel hoor ,,dus wat u zegt is echt onzin,,aan iedere zwangere vrouw zie je dat

     • Soms zie je het echt niet en dat gebeurt vaker dan je denkt dat vrouwen bij de arts komen met buikpijn dat ze dan pas horen dat het weeën zijn hebben ze het 9mnd niet gemerkt

     • Dat is voor iedereen weer anders , mijn buurmeisje was 7 maand zwanger zonder dat iemand het zag ,ze wist het zelf niet eens omdat ze gewoon ongesteld was elke maand, bij het ziekenhuis bezoek bleek ze inderdaad zwanger te zijn.

     • Kan wel hoor, bij de ene vrouw zie je het gewoon sneller dan bij de andere mijn beste vriendin was zwanger en met 5 maanden zag je nog niks pas tegen het einde van haar zwangerschap had ze een klein buikje en ik zelf daar in tegen was heel erg dik dus ligt er ook aan hoe snel het kindje groeit hoeveel vruchtwater en als jong meisje is alles ook nog heel soepel en rekt nog heel erg mee

   • Volgens mij is het seizoen nog niet eens 4 maanden bezig en was Demi ook niet meteen met Marwan in bed gedoken. Volgens mij is dat nu ongeveer 8 weken geleden (dat zijn 2 maanden, geen 4) en meestal wordt de zwangerschap rond die tijd ontdekt toch? … dus net als met Laura en haar gips, is de timing behoorlijk realistisch als je het mij vraagt.

    • Precies Martin, met je eens. Demi is echt nog geen 4 maanden zwanger, inderdaad hooguit 2 maanden.
     Ook het gips bij Laura qua duur is zeker realistisch.

  2. Hahaha ja sommige verhaallijnen zijn wel lachwekkend, maar het is een Soap mensen. Sommige verhalen moet je met een korreltje zout nemen:)

  3. Martine Hafkamp op

   Waarschijnlijk creeert Judith een account op een dating website, met Antons foto’s. Wat een slechte verhaallijn.

  4. Wanneer stopt die achterlijke onrealistische verhaallijn tussen Linda en Judith? Dan zeggen ze dat gtst en de verhaallijnen zo verbeterd zijn… Zo slecht en voorspelbaar dit, en Judith speelt ook nog eens houterig en bar slecht.

   • GRAAG, zo ongeloofwaardig, een huisarts waar het muntje niet valt na gebruik van zijn creditcard, een raar account op een datingsite, Amir weg door een gesprek met dat rare wijf, recept vervalst en gebeld onder de naam Dekker (ik zou mijn vrouw dus gewoon geloven en nadenken) en ga zo maar door, dit is TE ongeloofwaardig.
    En inderdaad ze kan niet acteren en dan ook echt niet acteren dat ziet iedere leek , weg met die rol en het liefst gewelddadig want dan komt ze tenminste niet terug hahaha