Archief

  Spoilers 7 t/m 10 juni

  20

  Maandag 7 juni

  Shanti voelt dat de afstand tussen haar en Rik steeds groter wordt. Billy weet niet wat ze met haar emoties aan moet. En Richard doet er alles aan om contact met Indra te krijgen.

  Dinsdag 8 juni

  Julian maakt zich zorgen over Steef die midden in de nacht blijkt te gamen. JoJo krijgt hulp voor haar auditie. Bing is nog niet overtuigd van Nina’s nieuwe kledinglijn. Lukt het ze om er samen uit te komen?

  Woensdag 9 juni

  Ludo wil een bod uit brengen op de stoeterij en zoekt daarvoor steun bij Janine. Marwan overtuigt Ilyas dat hij geschikt personeel kan vinden voor de buurtsuper. Billy zet vraagtekens bij haar huwelijk met Richard en neemt rigoureuze stappen.

  Donderdag 10 juni

  Janine gaat de confrontatie met Ludo niet uit de weg. Henk vindt een prachtige schildersezel voor Laura. Daan probeert Shanti te overtuigen het gesprek met Rik aan te gaan.

  Delen

  20 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Zal Richard vermoord worden door een hater? en Ludo krijgt de schuld terwijl hij er niks mee te maken heeft ook deelde hij zijn droom zal me niks verbazen hoor.

   • The New badguy op

    Hoop van niet, ludo die vals beschuldigd wordt van moord hebben we namelijk al meerdere keren gezien

  2. Ik hoop dat Richard en Indra (weer) samen komen.
   Billy wraak neemt.
   Nina met Bing vertrekt en Bing alleen terugkomt,omdat Nina weer verliefd is op Dex die ze in Praag is tegengekomen

  3. Ik denk dat nu Steef aan de beurt komt met een verhaallijn, dat hij gameverslaafd is en alle perikelen daar omheen.

    • Dat zou ergens ook jammer zijn, want ik hoop nog steeds dat Demi aangeeft dat ze Tom terug wil. En als nu de focus naar Steef gaat, betekent dat misschien wel dat de verhaallijn van Demi voorlopig is afgerond.

     • Meerdijkertje op

      Dat denk ik niet.. misschien voorlopig.. maar er werd kort geleden gezocht naar baby’s voor de rol van Tom heb ik gezien.. dus er gaat nog wel iets gebeuren met Baby Tom binnenkort. (tijd tussen opname en uitzending is 2 á 3 maanden)

   • Zo heerlijk onnozel ben jij Linda, zeker een pubertje van 14, lekker voorbeeld voor de jongeren die kijken..

    • Donny, iedereen mag zijn of haar mening geven zowel jong als “oud” op dit forum. Probeer dat te respecteren.

     Maar vertel wat is jouw leeftijd 😁 ben ik toch wel benieuwd naar.

    • Hoi Donny, mocht je van je moeder even achter de laptop joh. Nee, ik keek al GTST toen speelde jij nog op de grond met lego en moest je na Sesamstraat naar bed. Het is inderdaad een goed voorbeeld voor jongeren, Demi laat zien wat de gevolgen zijn van een verkeerde beslissing. Leeftijd faken, seks zonder voorbehoedsmiddel en lang erover blijven zwijgen.

     Als jij niet inziet hoe belangrijk zo’n verhaal is ben jij zelf waarschijnlijk nog een pubertje en heb je nog niet het inschattingsvermogen van een volwassene. Dan is het inderdaad goed dat GTST dit soort maatschappelijke problemen aankaart, zodat mensen zoals jij goed voorgelicht worden.

     Wat is er onnozel aan hopen dat een moeder -ook een tienermoeder is een moeder- terugverlangt naar haar kindje? Want je kindje weg doen en je emoties verstoppen omdat je denkt dat er geen weg meer terug is, dát is een behoorlijke heftige situatie en ik hoop dat de schrijvers juist laten zien dat er wél een weg terug is en het kindje alsnog terug bij de moeder kan komen.

     In ieder geval bedankt voor je “tokkie-reactie”, hiermee laat je even zien uit wat voor nest je komt. Altijd leuke, mensen die hun ware karakters tonen haha.

     • Geengtstfan op

      Dit probleem is al helemaal uitgekauwd toen Rikki op haar 15e een kind kreeg met Sjoerd En hem opgaf voor adoptie maar hem ook terug wilde Waarom opnieuw tot t uiterste uitkauwen wat we enkele jaren geleden ook al hebben gezien? Lijkt the bold wel ook gebrek aan verhaal lijnen dus alles maar tot in de treuren herhalen

      • Nee, dat hoeft geen herhaling en uitkauwen te zijn. Laten zien dat je op een legale en normale weg op je besluit terug kunt komen zou een erg interessante verhaallijn zijn.

       Verder kun je dit ook over alles zeggen hé, thema’s als vreemdgaan, fraude, wraak zijn dan ook een herhaling van zetten.

      • @Linda, mag ik je één goed bedoelde raad geven, reageer niet meer op dergelijke reacties. Laat je niet provoceren, is het niét waard.

    • Wesley Proost op

     Wat een dom en trieste reactie zeg! Je gedraagt jezelf als een drammende kleuter van 10 dus kijk eerst naar jezelf voordat je andere aanvalt