Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 7 t/m 10 maart

  8

  Maandag 7 maart

  Na weken onzekerheid krijgt Janine eindelijk de kans Leons zwartboek over Ludo te lezen. Hoe reageert Janine als ze het te lezen krijgt? Saskia onderneemt actie. Steef weet zichzelf niet populair te maken bij zijn game-team. Shanti schrikt van een ontdekking.

  Dinsdag 8 maart

  Daan is blij als Robin hun romance een nieuwe kans geeft, maar de prille liefde slaat om in irritatie als Robin vragen begint te stellen over Richards ontsnapping. Bing mag van Nina niets doen met Mare, maar hij vindt het lastig hun contact zakelijk te houden.

  Woensdag 9 maart

  Nina is totaal ontredderd als haar nieuwe kledinglijn ernstige allergische reacties lijkt te veroorzaken. Ze doet daarom met tegenzin een beroep op Mare. Henk ziet dat Laura het moeilijk heeft, maar ze weigert zijn hulp.

  Donderdag 10 maart

  Ludo kijkt vreemd op als Alex en Robin langskomen bij het veilinghuis voor onderzoek. Saskia doet haar best weer fysieke toenadering te zoeken tot Julian. Janine neemt de regie over de restyling van het landhuis. Mare wijst Bing terecht.

  Delen

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ludo geen moordenaar dat is hij wel hij heeft Bowien en Dian laten dood gaan terwijl hij er gewoon bij stond en kon helpen.. Maar dat deed hij niet..

   • Moordenaars zijn Rik en Billy niet vergeten wat echt moord is en wat niet. Rik is 1 van de meest schijnheilige personage. Zelf met voorbedachte rade een moord gepleegd en dan wijzen naar anderen.

    Bij bowien kon hij helpen maar hij heeft niet geduwd. Ze viel zelf. Daarnaast dian die deed gek zoals altijd dus wat verwacht je dan of het menens is of niet. Ook dat is geen moord hè.

  2. Dat zwarte boekje stelde dus toch niet zo veel voor. Had gedacht dat daar nog een verhaallijn aan zat, niet dus. Ben benieuwd of Ludo nu aan zijn belofte houd…

   • Tja wat dacht je dan. Je kan alles zeggen over Ludo met wraak etc maar hij is geen moordenaar. Daarnaast is het meestal gwn terugpakken niet eens dat hij zomaar iemand aanvalt als Laura bijvoorbeeld dat moet ook gezegd worden. Het zijn altijd mensen die hem willen overtreffen of zijn geld willen. Of iemand uit het verleden.

    • Hoop stiekem dat Billy wat bladzijdes achter gehouden heeft, om Janine te sparen vanwege haar hulp bij Richards ontsnapping. Dat ze dus terug komen en het verhaal toch nog een wending krijgt.