Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 7 t/m 11 mei 2018

  46

  MA 7/5
  Nina heeft een prijzige verrassing voor Farah. Kimberly komt met allerlei smoezen, omdat ze het met Noud niet over de weggegooide brief wil hebben. Sjoerd is vastbesloten om Aysen weer voor zich te winnen. Rik denkt dat Zoë zijn hulp goed kan gebruiken.

  DI 8/5
  Loes is er niet van gediend dat Aysen haar stiekeme plan verstoort, maar Aysen geeft niet zomaar op. Laura wil opheldering als Noud gewond is. Zoë heeft er moeite mee als Rik avances maakt, toch heeft ze zelf ook gevoelens.

  WO 9/5
  Anton besluit dat hij zijn baan terug wil en maakt daar werk van. Bing is het niet eens met een leugen van Loes, maar moet er noodgedwongen in mee. Laura krijgt mooie woorden te horen van ex-collega’s.

  DO 10/5
  Noud doet bij Aysen een goed woordje voor Sjoerd. De Paleis-bewoners zien hun bemoeizuchtige logee het liefst vandaag nog vertrekken. Sjors haalt Farah op voor een vrijgezellenavond. Bing doet hetzelfde met Amir.

  VR 11/5
  De dag van de bruiloft begint al vroeg: er wordt omgekleed, een boeket gehaald, trouwgeloften geoefend en een feestlocatie versierd. En Amir wordt de deur uitgestuurd, want het zien van de bruid brengt ongeluk.

  Delen

  46 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Farah valt, omdat ze niet gewend is om op hoge hakken te lopen. Hierbij komt ze verkeerd terecht en moet ze met spoed naar het ziekenhuis. Ik denk dat zij daar overlijd.

  2. Noud is gevallen en wordt wakker in het ziekenhuis. Rover komt terug? Dit was ergens te zien op insta? Zal Farah dood gaan en komt Lana daar speciaal voor terug????

   • Kenny Lilipaly op

    Nee hoor als je de spoiler goed heb gelezen zie je dat hij de dinsdag en de donderdag van de zelfde week gewoon in de spoilers terecht komt

  3. Jette gaat met pensioen en gaat stoppen met GTST na de zomer cliffhanger denk ik, ze gaat met Stanley mee en hun leven lang en gelukkig.

  4. Jammer hoor ik vond Loes echt een aanwinst in het begin, zo’n leuke vrouw maar helaas werd haar personage minder leuk, zij is zeker weten de dader van de moord op Jan Maes, kan niet anders. Loes is gek op Bing en doet alles voor hem zelfs Jan Maes vermoorden voor hem, Loes is de dader gewoon kan niet anders, zij heeft Jan Maes vermoord uit verliefdheid voor Bing, zij is gek/in de war.

  5. Zoë wilt dus gaan ontsnappen, maar lukt haar dit of denkt ze aan de gevolgen wat Rik verteld heeft??? En ik denk dat er wat gaat gebeuren op de bruiloft van Amir en Farah (11 mei) Aangezien het ongeluk brengt als Amir, Farah in haar jurk ziet staan. Zullen ze daar iets mee bedoelen??? Misschien komt Lana dan terug in de week van 14 t/m 18 mei en weten we EINDELIJK (hoop ik) wie het gedaan heeft… Dan nog +/- 8 weken tot zomerstop..?!

   • Dat er iets gebeurt op de bruiloft is wel zo goed als zeker. Geen één GTST bruiloft gaat zoals die behoort te gaan.

    • Farah krijgt denk een hartaanval net als toen met Roos. Lana komt terug voor die begrafenis. Ze kent Farah dan weliswaar niet, maar wel om Amir te steunen.

   • Ik ben bang dat, mocht Lana daadwerkelijk terug komen, de ontknoping nog wel gerekt wordt tot de zomerstop….

  6. Flapperdeflap op

   Ik vraag me af of Amir het woord “Ja!” zijn mond uit gaat krijgen. Ik vermoed nog steeds dat hij zich op het moment supreme toch beseft dat zijn gevoelens voor Sjors te diep zitten en het niet kan.

  7. Langdradig op

   13 juli is de zomerstop,, we gaan toch niet 11 weken Door met dit langdradige verhaal.
   Hoop dat de clif iets anders wordt dan de ontmaskering van de moordenaar van Jan

  8. Het is echt weer erg slecht tegenwoordig .
   Rik en Aysen die als burgers een Politie onderzoek mogen uitvoeren Terwijl 1 beide werken niet bij de politie.

   2: Aysen was een week geleden nog opgepakt ivb met vermoeijlijken van het het onderzoek.

   Stanley die alleen maar oneliners als tekst krijgt.
   Loes die Nina iets gaat aandoen uit jaloezie (Amy en Wiet gingen voor)

   en krijgen we nu weer een ramphuwelijk als cliffhanger?

   • vind ik ook al zo raar dat aysen dat mag uitvoeren bij zoe in haar onbewuste en geen agent erbij ik denk dat ook dat loes nina wat aan gaat doen toch triest dat ze niks anders kunnen verzinnen wat zal loes gaan doen de een wilde haar neerschieten en de ander wilde nina laten verbranden

  9. Ik denk binnenkort. Als Lana terugkomt. Ik denk dat er een dode gaat vallen op het tweede huwelijk [ ze waren eigenlijk al getrouwd in Afghanistan ] van Amir en Farah. En dan komt Lana terug als t goed is.

  10. Wanneer komt de ontknoping over die hele jan maas nou eens,,, duurt nu wel erg lang,,
   Nog even en ik haak af…. Word veel te lang dradig zo,,,, als je 1 maand niet kijkt mis je niks.
   Het is niet meer wat het is geweest

    • Evert, ik denk er niet aan om te stoppen met kijken. Maar ja, ik klaag ook niet.

     Ik weet wat de definitie van een soap is. Zou je (en anderen) ook eens moeten opzoeken.
     Bovendien kijk ik ook naar soaps op buitenlandse TV zenders en bij die soaps duren verhaallijnen ook vrij lang, ook een heel uitzendseizoen.