Archief

  Spoilers 8 t/m 11 februari

  21

  Maandag 8 februari

  Demi wil weten hoe Marwan erin staat. Julian vindt het moeilijk om met Saskia over adoptie te praten. Richard is teleurgesteld als Ludo niet reageert zoals hij had verwacht, terwijl Ludo Nina en Janine confronteert.

  Dinsdag 9 februari

  Lydia is boos op Laura door haar bemoeizucht en heeft moeite om de opdringerige Henk op afstand te houden. Demi schrikt van de keuze van haar ouders. Marwan neemt zijn verantwoordelijkheid tegenover Demi en zijn kind. Daan vreest dat hij Louise kwijtraakt.

  Woensdag 10 februari

  Daan kan zich niet meer beheersen en haalt uit naar Shanti, Tiffy en Rik. Bing heeft behoefte aan intimiteit en klopt aan bij Nina. Henk weet niet meer wat hij met de vrouwen in zijn leven aan moet. JoJo inspireert Ilyas.

  Donderdag 11 februari

  Shanti kan niet bevatten wat haar moeder heeft aangericht. Nina en Bing merken dat het moeite kost om intiem te zijn met elkaar sinds het ongeluk. Rik en Tiffy kunnen het niet over hun hart verkrijgen Daan te laten vallen.

  Delen

  21 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Opvallend dat in GTST de horeca nog gewoon open is? Snap wel dat het allemaal eerder opgenomen is, maar de Horeca is nu al maanden gesloten tot groot verdriet van de ondernemers. Helaas is daar binnen de serie in het script geen rekening mee gehouden en wandelt iedereen nog vrolijk in- en uit De Koning, Boks en het restaurant van de Rozenboom alsof er van Corona geen sprake is. Het had wat mij betreft wat meer richting de hedendaagse realiteit en maatregelen geschreven mogen worden.

   • Als je overal rekening mee moet houden.. Zo wat alle series gaat het over corona dit en dat. Ik ben blij dat gtst op dat vlak wat normaal is. Voor de kijker maakt het dan totaal niet uit of boks open is of niet. Zo als je al zegt het is een serie.. Je kan niet alles eruit halen. Dan moet je niet kijken.

   • De makers hebben er bewust voor gekozen om corona niet in de verhaallijnen te verweven en ik ben er blij om ook!

    Ik erger me persoonlijk meer aan alle mensen bij talkshows, die ook nog eens zonder mondkapje in dezelfde ruimte bij elkaar gezellig aan tafel zitten. Dat zou wat meer richting de hedendaagse realiteit en maatregelen gebracht mogen worden.

  2. Ik denk dat Shanti en Rik het kindje van Demi gaan adopteren. Misschien een open adoptie, maar met het gedrag van Shanti weet ik niet hoe dat gaat uitpakken. Vind Shanti nu trouwens wel heel vervelend worden. Ze lijkt toch meer op haar moeder dan gedacht.

   • Nee hoop van niet. Ik wil een verhaallijn met Demi als tienermoeder 🙂 Dat Demi van bange muis in zelfverzekerde tienermoeder veranderd. En alles wat daarbij komt kijken, de baby in het flatje, Merel die helpt. En hoe gaat dat straks met school? Krijgt ze ineens meer aanzien, of wordt ze genegeerd? En Marwan die vadergevoelens krijgt en zijn verantwoording durft te nemen.
    Als er weer een adoptie van komt, vind ik dat de schrijvers weer de makkelijkste en uitgekauwde uitweg kiezen.

    • Mee eens, @linda. Ook ik hoop op een verhaallijn met Demi als tienermoeder.
     Als shanti en Rik het kindje adopteren lijkt mij dat erg moeilijk, ze zijn buren van elkaar. Ik zie dat niet zo voor me of gebeuren.

     In een eerder interview zei Julian, we krijgen gezinsuitbreiding. Misschien zegt dat iets over het verloop van deze verhaallijn.

   • Als Tiffy iets met Daan krijgt, komt Daan ook weer op het rechte pad en drinkt niet meer en krijgt hij Louise terug. Daar heeft hij Nina niet voor nodig.
    Daan moet Nina vergeten en voor z’n dochter gaan samen met Tiffy (en Wolf)

    Ook is de kans groot, dat men achter die smerige actie van Billy komt.

  3. Sexproblemen tussen Bing en Nina….
   Ik zie Nina wel naar Daan terug gaan
   Daardoor pakt Daan niet meer naar de fles en krijgt hij Louise terug.
   Ludo zal ook niet zo blij zijn met de actie van zijn prinsesje

  4. Logisch dat Demi zoveel verzwijgt voor haar ouders en zich steeds terugtrekt. Julian en Saskia drammen hun eigen ideeën steeds door en reageren steeds heel opgefokt. En schrijvers: alstublieft niet wéér een adoptieverhaal! Behandel nou eens keer de andere kant: een tienermoeder die juist wél voor haar kindje wil zorgen!

   • Helemaal met je eens. Mij irriteert ook dat gedram van Saskia en Julian.

    Dat je als ouders het beste wilt voor je kind oké, maar je kunt het ook overdrijven en het tegendeel bereiken.

    • Rikkie en Sjoerd wilden toen wel hun kindje adopteren. Deze is tijdelijk bij pleegouders Sjors&Bing gegaan. Er is zelfs een rechtszaak gewest toen.

    • Dat was wel degelijk een adoptieverhaal, inclusief rechtszaak. Rikkie zou haar kindje in eerste instantie afstaan aan Sjors en Bing, maar toen kreeg Rikkie spijt. Dat is daarna een ellenlange verhaallijn geworden. Volgens mij heb jij daar toen de helft niet van meegekregen 😉