Archief

  Spoilers 8 t/m 11 mei

  11

  Maandag 8 mei

  Janine doet een emotioneel beroep op Ludo. Linda vertelt Luuk dat ze zich in gaat schrijven op een datingsite en raakt verward als hij hier begripvol op reageert. Stefano is verbaasd als Ludo hem een aantrekkelijk aanbod doet.

  Dinsdag 9 mei

  Henk heeft, achter de rug van Laura om, een afspraak bij de dokter gemaakt. Het is Merels eerste dag op haar nieuwe stageplek en ze wordt direct in het diepe gegooid als ze surveillancedienst heeft. De voorbereidingen voor het feestje van Nola zijn in volle gang.

  Woensdag 10 mei

  Nina drukt Bing op het hart dat hij Nola vertrouwen moet gunnen. Laura blijkt Margriet dankbaar en nodigt haar uit om een drankje in De Koning te gaan doen. Saskia houdt daar alle ballen in de lucht: ondanks de drukte moet en zal Cocktail Woensdag een succes worden.

  Donderdag 11 mei

  Julian voel zich schuldig: Saskia let op iedereen, maar hij niet op haar. Jonathan is er getuige van dat Steef geen nee kan zeggen tegen Demi en lost het oppasprobleem op. Wat vindt Nina van het feest van Nola?

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Hoop dat alles goed komt bij de fam. Sanders zonder hun is gtst snel afgelopen. Heeft Merel wel een abortus laten doen? ??

  2. Dit meen je niet we sluiten Stefeno weer in onze armen. En we nemen hem ook gelijk weer in huis. HOE SLECHT PFF
   En dan de maandspoiler van mei echt een heel slechte. Ik zeg gauw op vakantie en hopelijk komen jullie met betere verhalenlijn terug.
   1 tip ga eens luisteren naar de kijkers

   • Ja ik snap er ook niks van,hopelijk neemt Ludo toch nog wraak op Stefano,en hoeven we na de zomer stop niet meer naar dat slechte acteer werk te kijken.

  3. Ben weer begonnen met kijken, maar heb zoiets van wat heb ik gemist. Helemaal niks ben blij dat Cas terug is, 1 van de weinige licht puntjes dit seizoen. Hoop nog steeds op een spannende verhaallijn, voor iemand die niet bij de Sanders clan hoort. Laura heeft een mooie verhaallijn gelukkig,

   Kijk momenteel niet echt uit naar de cliffhanger, ze beloven elke keer het word spectaculair. Maar dan is het meestal de saaiste aflevering, dan vraag ik me af dit was niet zo speciaal. De beste cliffhangers zijn de bruiloft van Noud en Nina, het parachute springen, val Bowien en de brand Scala.

  4. Ik ga voorlopig afscheid nemen. Tot wellicht na de zomervakantie. Verhaallijn Luuk-Linda zo vervelend en door Linda allang niet leuk meer. Nina is vreselijk en verhaallijn duurt ook veel te lang. Te voorspelbaar momenteel. Schrijvers hebben weinig inspiratie? Geen Covid meer en toch geen uitzending op vrijdag. Teken aan de wand.

   • Dat er op vrijdag geen GTST meer is, was in eerste instantie inderdaad door Covid, maar dat is nu ook de reden niet meer.
    RTL heeft dit reeds zovaak via publicaties beantwoord, over het waarom, dat is niet méér op één hand te tellen.

    Kijk maar op internet, daar vindt je beslist betreffende publicatie terug.

  5. Stefano heeft het licht gezien zo te zien, hij wordt weer helemaal de oude zoals vroeger. GTST schrijvers dachten van laten we hem zijn personage maar weer de oude worden want hij heeft wel genoeg negatieve haat berichten gehad hahaha.

  6. Marina Houmes Lobelle op

   Het gaat er niet om wat Nina van haar feestje vind. Nina heeft alleen mee ingestemd dat Nola bij oma en opa haar verjaardag mag vieren. Nina is niet eerlijk. Als zij instemde haar kinderen te brengen naar opa en oma is het ook raadzaam dat zij de strijdbijl moet begraven. Zij is boos omdat zij niet erkend werd terwijl zij alles kapot heeft gemaakt met Stefano. Nina is gewoon een secreet van een wijf. Het zou je kind maar wezen

  7. GTSTCourant op

   @Rene Sinds vrijdag worden ALLE reacties, dus ook die van jou, eerst door ons gecheckt alvorens deze definitief op de site worden gepubliceerd. Zie ook deze melding die standaard bij elke reactie verschijnt: ‘Je reactie is in afwachting van moderatie. Dit is een voorbeeld; je reactie wordt zichtbaar nadat deze is goedgekeurd.’

   Hier is geen discussie over mogelijk.