Archief

  Spoilers 8 t/m 12 januari 2018

  14

  MA 8/1
  Lana heeft een stout plan, maar daarvoor moet ze Sjors en Rik zien uit te schakelen. Aysen is gefrustreerd over haar directeur, Jan, en gaat naar HR om een klacht in te dienen. Loes is bezorgd om Zoë, omdat zij ‘rare’ beslissingen neemt.

  DI 9/1
  Kimberly gaat in op een uitnodiging van Jan. Ze ziet niet dat hij onbetrouwbaar is en zijn beloftes niets waard zijn. Sam geeft tegengas als Q gefixeerd blijft op Kimberly. Ludo houdt een afspraak geheim voor Janine, omdat hij weet dat ze het er niet mee eens is.

  WO 10/1
  Amir pleegt een misdrijf en is bang dat hij nu uitgezet wordt. Als Bing dit probleem meteen wil aanpakken, sputtert Amir tegen. Laura komt in conflict met Jan als hij haar lastigvalt met onhaalbare eisen. Noud heeft goede raad voor zijn oma.

  DO 11/1
  Anton krijgt te horen wat de reorganisatieplannen van het AZM inhouden voor zijn afdeling. Hij gaat woedend verhaal halen. Linda maakt zich zorgen om Antons opvliegerige temperament. Sjoerd ontdekt dat Aysen is ontslagen. Net als zijn vader gaat hij er meteen op af.

  VR 12/1 (wintercliffhanger)
  Linda betrapt Anton als hij thuiskomt na een nacht doorhalen. Hij heeft geen verklaring voor de wond op zijn hand. Iedereen is op de persconferentie in De Rozenboom, behalve de persoon waar het allemaal om draait. Sjors geeft Lana op haar kop voor wat ze Sjors en Rik heeft aangedaan.

  Delen

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Spoiler Ma 15 jan: Seizoen 40 – Aflevering 5721 – Nederlandse soap: Zoë beseft door Aysen dat ze diep in de problemen zit. Laura komt in conflict met de directie van De Rozenboom. Sjors voelt zich ongemakkelijk als ze bij Rik in de buurt is. Het irriteert Anton mateloos als Linda het gesprek steeds maar weer op Jan Maes brengt.

   Het valt me op dat Ludo er niet meer in voor komt, zal hem ook iets overkomen zijn? Het is duidelijk dat ook Jan Maes iets overkomt.

  2. ik heb aflevering van dinsdag gezien en je ziet o.a. ook Ludo verhaal gaat halen, en dus Anton ook en nog een paar anderen, ik denk dat Ludo en Anton samen Jan wat aan gaat doen, maar loopt verkeerd af en Ludo raakt te water en verdrinkt.

  3. Laura Anton Zoë aysen Sjoerd en Kimberly hebben Iers-Amerikaanse die jan mens ook zullen bing en Amir iets met de winterkliff te maken hebben en die heeft denk ik te maken met jan meas

   • @GtSTfan, ik weet het wel zeker dat er met Jan Maas iets gaat gebeuren. In een relatief kort tijdsbestek in Meerdijk heeft Jan Maas nog al wat aangericht c.q. mensen gemanipuleerd. Met zo’n man heb je geen vijanden meer nodig. …. 😉

   • @Vlinder, niet te lang over nadenken, of het allemaal wel klopt qua tijdlijn. 🙂 Het kan allemaal in een soap. (GTST). Dat weet je zelf toch ook wel!

   • @Peter, dat is nog maar de vraag. Wat er in de spoiler staat (bebloede hand) zou je het wel gaan denken, dat Anton iets te maken heeft wat er met Jan Maas is gebeurd. Toch is het nog afwachten, want er zijn meerdere gegadigden die Jan Maas wel eens een poepje willen laten ruiken.

    * Ludo heeft een geheime afspraak!
    * Amir pleegt een misdrijf en Bing wilt dit probleem meteen aanpakken.
    Om er maar eens 3 te noemen die er iets mee te maken kunnen hebben.

    • Brionelmessi op

     Amir weet natuurlijk dat het niet klopt wat er gebeurd is met zijn examen dus die gaat waarschijnlijk “verhaal halen”