Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 8 t/m 12 oktober 2018

  31

  Maandag 8 oktober
  Janine verzwijgt een belangrijke gebeurtenis voor Marieke. Mark en Kimberly komen in conflict. Hij irriteert zich aan haar bemoeizuchtige gedrag. Op haar beurt vindt Kimberly Mark wanstaltig. Carlos krijgt afschuwelijk nieuws te horen en geeft zichzelf hiervan de schuld.

  Dinsdag 9 oktober
  Carlos confronteert Bing met zijn oneerlijke actie. Flo snapt niets van de afhoudende Lucas. Zoë zet haar vriendin aan het denken met haar pleidooi voor de ware liefde. Daan heeft een plan en zoekt daarvoor een meisje.

  Woensdag 10 oktober
  Als Kimberly ruzie zoekt met Rover, begrijpt hij precies waarom dit is en dringt hij zich extra aan haar op. Lucas krijgt meer lol in het duurzame feestje. Sjors geeft Bing goede raad, maar of hij dit op zal volgen?

  Donderdag 11 oktober
  Mark spreekt Marieke flink aan als zij een foutje maakt. Dit maakt heel wat bij haar los. Zoë komt zichzelf tegen als ze te ver gaat met Daan. Kimberly doet een bekentenis bij Noud en snapt niets van zijn afwijzing.

  Vrijdag 12 oktober
  Amir heeft maar een doel: hij wil Sjors terug. Janine wordt geconfronteerd met een angstaanjagend, maar reëel toekomstbeeld. Carlos wordt aan het denken gezet over het opvoeden van andermans kinderen. Wil hij dit wel?

  Delen

  31 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik denk dat Amir en Nina naar elkaar gaan toe groeien door die baby en verliefd worden. Sjors en Bing passen altijd al bij elkaar alleen door Inge gespeeld dan.

  2. Al die reactie s hieronder over nieuwe leader? Noud uit gtst? Waar lezen/zien jullie dat?

   Nina krijgt haar geheugen terug, flashbacks door aysen en zoë. noud moet zn mond houden v Nina. Nina langs bij Bing omdat ze Nola wilt zien, daar ziet Bing dat ze Nola herinnert… spannend!!!!

  3. Klopt ikke,,, ik heb het ook al gezien , ze wil voor iedereen verborgen houden dat ze haar geheugen terug heeft,, alleen Nout weet het,
   Maar Bing ziet het aan haar reactie op Nolan, ,
   Ben benieuwd hoe het maandag verder gaat op videoland,,,

   • wat ik gelezen heb bing en nina belanden in bed

    maandag 8 oktober 2018. Bing heeft door dat Nina geen geheugenverlies meer heeft. Ze zoenen en gaan met elkaar naar bed. Nina videochat de volgende dag ook met haar ouders. Ze zegt tegen Bing dat ze nog wat moet doen. Ze heeft afgesproken met Carlos in de Rozenboom. Ze vertelt dat ze haar geheugen terug heeft. Ook dat ze met Bing naar bed is geweest en dat het fijn was. Carlos is er niet blij mee. Nina zegt dat ze niet vergeten is wat Carlos en zij hadden. Later als ze terug is bij Bing, geeft Bing haar een sleutel. Ze zegt dat ze niet kan blijven. Bing kijkt haar verbaasd aan. Ze zegt eerlijk dat ze van zowel Bing als van Carlos houdt..

    bron gtst fans en spoilers op facebook

  4. Nina krijgt haar geheugen terug ,,
   Bing komt er achter dat ze haar geheugen weer terug heeft als ze op bezoek gaat bij Nola
   Bing ziet dan aan haar dat ze dr geheugen terug heeft, en confronteerde haar daar mee.
   Dan is het afgelopen en is het weekend. Dus dit gebeurd allemaal komende vrijdag..
   Bron is videoland,,,,

  5. Noud gaat de serie verlaten. En Nina weet niet eens meer wie Noud is. Dus dat gaat niet gebeuren.[ dat ze weer verliefd worden ]