Archief

  Spoilers 8 t/m 12 februari

  5

  MA 08/02
  Wiet komt in actie als ze hoort dat Job Anna wil verrassen. Sam weet Rik, in de boksring, op een slimme manier te strikken als personal trainer. Linda en Anton organiseren een etentje dat uiteindelijk helemaal in het water valt.

  DI 09/02
  Job en Bing reageren hun frustraties op elkaar af. Nina is geschokt als Bing geen rekening met haar houdt. Rik heeft niet door dat Sjors naar zijn liefdesleven vist. Als Anna zich niet serieus genomen voelt, gaat ze onwaarheden verkondingen

  WO 10/02
  Janine wordt betrapt op een plek waar ze niet hoort te zijn. Anna probeert iets recht te zetten. Thijs vindt het verdacht dat Sjoerd voor de meest onbenullige dingen langskomt. Aysen is enthousiast bezig met reisplannen voor haar en Sjoerd.

  DO 11/02
  Linda en Anton stellen huisregels op en die worden meteen getest. Als Thijs achterdochtig reageert, gaat Aysen anders naar Sjoerd kijken. Noud realiseert zich dat hij klem zit tussen twee vrouwen. Maxime ontkent dat ze onzeker is over de operatie.

  VR 12/02
  Nina is erbij als Maxime en Ludo ontwaken in het ziekenhuis. Sjoerd probeert het vertrouwen van Aysen te herstellen door een groots besluit. Sam arriveert te laat bij de officiële conditietest voor het EK, maar moet toch een topprestatie neerzetten. Voor Linda is het niet gemakkelijk om tussen twee strijdende partijen in te staan.

  © GTSTCourant.com en TVGids.tv

  Delen

  5 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Sofie, dat heeft Rikki wel tegen Sjoerd gezegd dat hij de biologische vader is van Teddy, maar ik vraag mij dat toch ernstig af of dat wel zo is. Of beter gezegd ik heb zo mijn twijfels.
    Hoe weet Rikki dat dan zo zeker. Laat ze maar een vaderschapstest doen, dan weten we het allemaal zeker.