Archief

  Spoilers 8 t/m 12 mei

  55

  Ma 8/5
  Job is enthousiast over een camperreis door Europa, Anna niet. Sjoerd, Rover en Kimberly openen thuisrestaurant ‘De Gouden Gieter’. Nina wil grip op Sjors houden en haar gebruiken om de aanslag op Bing op te lossen.

  DI 9/5
  Maxime breekt in en komt daardoor in een benaderde situatie terecht. Noud krijgt klappen. Felix heeft eerst ruzie met Lucas en daarna met Bing. Janine besluit zelf een onderzoek te starten naar de aanslag op Bing.

  WO 10/5
  Anna verstopt een brief voor Nina en Kimberly. Anton ontdekt de plannen van Anna en denkt daar het zijne van. Job mag er, wat betreft Anna, absoluut niet achter komen wat deze plannen precies behelzen.

  DO 11/5
  Rik wordt verrast door een opdringerige oude kennis uit de gevangenis. Bing heeft direct geen goed gevoel bij deze man. Lucas denkt weg te komen met een leugentje om bestwil. Job en Aysen zakken samen door.

  VR 12/5
  Na smeekbedes mag Nina in Ludo’s cel. Ze treft een obsessieve man aan. Janines zoektocht levert informatie over de scherpschutter op. En ook al moet ze ervoor naar het buitenland, ze is vastbesloten om Ludo vrij te pleiten.

  Delen

  55 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Laat me eens raden die dokter van Sjors is een Asielzoeker uit het AZC van Meerdijk en de Tolk van Rover meer Asielzoekers krijg je niet te zien

  2. niemand weet alleen sam dat anna zwanger is ben benieuwd wat er in die brief aan job die sam geeft staat zou anna het schrijve dat ze zwanger is of zegt sam het

   • Kans bestaat, Janine gaat achter de echte schutter aan in Rusland en word misschien ook wel vermoord, daar heb je dan einde Ludo en Janine, ze zouden toch samen de serie verlaten.

    Alleen laten we het niet hopen dat dit de werkelijkheid word.

  3. spoiler dinsdag 16 mei

   Rik wordt stilletjes met een duister dealtje opgezadeld. Kimberly heeft stress omdat ze CS in haar eentje moet runnen. Sam mag toelating doen voor de kunstacademie, maar moet wel een foto-opdracht afronden. Linda vind haar latrelatie met Anton prima, maar Anton vindt haar flatje maar niks. dat gaat nog wat worden tussen anton en linda als ik dat zo lees slaande ruzie over een huis haha

  4. ik denk dat Anna definitief de serie verlaat, ze moest anders pas rond 31 oktober 2017 op flex moeten gaan, ze is pas rond 31 oktober 2014 in de serie gekomen en zelfs pas 29 december bij de vast cast

   • als dat zo is vind het wel slecht van gtst dat ze dat zo hebben gedaan, want dan vind ik dat ze het hadden moeten laten uitkomen van haar zwangerschap nu zit er geen eind aan de verhaallijn

  5. Victoria op

   Spoiler 15 mei

   Sjors’ wereld stort in als Bing nieuws heeft over Ludo en haar moeder een bekentenis doet. Nina, Janine en Maxime beseffen dat ze door hun fanatisme totaal aan Ludo voorbij zijn gegaan. Bing probeert er voor Nina te zijn, maar het voelt voor haar onoprecht.

  6. Of rik komt een oude bekende tegen uit Singapore, hij is toch Door een valse naam uit de gevangenis gekomen,terwijl die de doodstraf zou krijgen als rik de jong,hij kwam vrij Door ze celmaat,jan eerdemans.misschien achter zijn gekomen dat rik gwoon vrij loopt?haha

  7. Zïj heeft Frits niet vermoord. Tot nu toe lijkt t duidelijk dat Hans de dader was. Frits zei ook ”wil je wat drinken” . Dus hij herkende de persoon. En hij zou geen handlanger van Martine herkennen die toen in de bak zat wegens Helen Helmink. Eerder kunnen ze de dood van Rolf Huygens beter onderzoeken.
   Ik denk dat Ludo nog heel lang vast blijft zitten.

  8. Gaat Barbara Sloesen met flexwet of gaat ze GTST definitief verlaten? want Anna zegt dat ze met haar zwangerschap naar Dubai gaat naar haar ouders.

    • Ja dat denk ik ook, en ik hoop het ook. Het kan toch niet zo zijn dat Job er nooit achterkomt en Anna laat gaan? En als het toch definitief is is Gtst echt slecht aan het worden, zij kunnen toch weten dat heel veel van de kijkers dit niet willen?

  9. ik moet eerlijk bekennen dat ik de terugkeer en daarop volgende verhaallijn van martine een flinke domper vindt. het is allemaal zo kinderachtig en totaal niet interessant. en het haalt daarbij ook nog eens speeltijd weg van personages die naar mijn inziens veel leuker zijn.
   Wat mij betreft mag dit snel op z’n einde lopen.

  10. anna gaat denk ik als ik het lees terug naar dubai aangezien job nog geen kinderen wilt en van zn vrijheid geniet zegt ze niet dat ze zwanger is tegen hem en gaat naar haar ouders terug

  11. Door Ludo Sanders bestaat gtst nog en de hele Sanders familie erbij. Wat dacht je daarvan. Domme reacties onderin. Meest spannende verhaallijnen zijn tevens van de Sanders familie. Met Ludo kan je altijd alle kanten op. En Martine haha laat me niet lachen. Ze is helemaal niet spannend ze doet geen ene moer. Ik vond haar vroeger net iets beter dan nu. Martine is toch weg binnen 1 tot 1,5 jaar, zoals toen. Eindigt toch slecht af voor haar. Gevangenis in of word nog tegrazen genomen door Ludo of iemand anders.

  12. Anoniempje op

   Met Rosie en Julia, totaal met jullie oneens.
   Als het niet bevalt met wat jullie te zien krijgen, er zit een zap- en uitknop op de afstandsbediening. 😉

   De Sandertjes horen gewoon bij GTST.

   • Het interesseert me totaal niet of jij het niet eens met ons bent, het is mijn mening en daar mee uit en waag het niet om mij nog weer te citeren, zo kinderachtig dit. De Sandertjes mogen van mij uit de serie, want zo is het echt te langdradig….. Julia

    • Zon kansloze reactie van jou Julia . Ze mogen reageren op wat en wie ze willen daar is dit forum voor. En al die minnetjes bij je reactie zeggen genoeg Hahaha. Boe Julia en de Sanders horen in gtst die gaan niet weg dus dream on Julia.

   • Dat mag toch! Je hoeft het toch niet met mij eens te zijn. Ieder zijn mening! Ik mag toch wel mijn mening geven dat ik de “Sanders” zat ben en liever heb dat ze er uit gaan.

  13. Ik hoop dat Janine en Ludo samen GTST verlaten. Hopelijk volgt Nina daarna ook. Ik ben de Sanders naar al die jaren wel zat!! Tijd voor een nieuwe familie. Wat GTST echt nodig heeft, is een nieuwe schurk? Dat heeft Martine nu wel duidelijk gemaakt. Zij maakt GTST echt spannend. Ludo is zo eentonig karakter aan het worden. Niet eens een schurk meer te noemen. Oftewel slechterik!

  14. GTSTCourant op

   Onzinnige reacties over Caroline de Bruijn/Janine worden direct verwijderd. Graag hier inhoudelijk reageren!

  15. Misschien is Hein wel die opdringerige man van 11 mei aflevering. En deze hele week wordt Martine niet genoemd. Zou ze ook in de bak zitten?

  16. Pff gaat weer ellende worden tussen Job en Anna. Job gaat natuurlijk vreemd met Aysen en dan is Anna ook nog eens zwanger, zal zij haar kindje weghalen als ze te horen krijgt dat Job vreemd gegaan is met Aysen?

  17. Als Janine iets overkomt, dan pleegt Ludo zelfmoord, maar niet eerder dat hij Hafkamp voorgoed heeft afgerekend. Ludo kan niet leven zonder Janine.

  18. ‘Janines zoektocht levert informatie over de scherpschutter op. En ook al moet ze ervoor naar het buitenland, ze is vastbesloten om Ludo vrij te pleiten.’

   Zou dit de buitenlandse reis van dit seizoen worden? sowieso zij komt weer in de problemen.

  19. ‘Janines zoektocht levert informatie over de scherpschutter op. En ook al moet ze ervoor naar het buitenland, ze is vastbesloten om Ludo vrij te pleiten.’

   Zou dit de buitenlandse reis van dit seizoen worden?