Archief

  Spoilers 9 t/m 12 november

  18

  Maandag 9 november

  Shanti gaat op zoek naar de perfecte trouwjurk. Ilyas probeert zijn vader van gedachten te laten veranderen. Nina stuit op Janines onbegrip. Richard beseft dat Janine hem te slim af is geweest. Janine speelt met haar leven.

  Dinsdag 10 november

  Judith raakt verstrikt in haar eigen leugens. Julian voelt zich begrensd door Saskia als hij van haar niet mag motorrijden. Janine speelt het spel bikkelhard om zo Nina te helpen. Richard palmt Lucas in: wat is hij van plan?

  Woensdag 11 november

  Demi krijgt te maken met onlinepesterijen. Saskia wil de perfecte ceremoniemeester zijn, maar Shanti stelt hoge eisen. Daan heeft geen zin om naar het vrijgezellenfeest van Rik te gaan. Ilyas probeert wanhopig te voorkomen dat Jojo zijn vader spreekt.

  Donderdag 12 november

  Rik baalt als Daan zijn getuige niet wil zijn. Judith smijt met Antons geld om een diner te organiseren. JoJo snapt er niets meer van: hoe serieus zijn de plannen van Ilyas?

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Vroeger keek ik niet naar GTST, maar door mijn dochter ben aan de serie verslaaft. Dus kijken wij na alle afleveringen. Ik had iets mijn gedachten” dat Linda een verrassende bezoek krijgt van haar vader(haar echte vader Herman van Veen). Dat zal nog meer kijker aantrekken. Nog iets ” Shanti ontdekt dat haar vader nog leeft”.

  2. Weer die verschrikkelijke Judith, wat een verschrikkelijk irritant personage is dat die helemaal niets toevoegt. Erg jammer want de overige verhaallijnen zijn erg sterk momenteel.

   • Eens! Zo houterig. Ze speelt elke rol ook hetzelfde. Ze hoort meer thuis in een komedie, dan in een rol als psychopaat.

    • Eens………… de rol had leuk kunnen zijn maar de actrice is gewoon echt echt slecht , zegt haar tekst gewoon op, haar emoties zijn ingestudeerd (je ziet haar denken voordat ze iets doet) , nee deze dame hoort in de eerste afleveringen van GTST thuis en niet nu want tussen echte acteurs valt het wel erg op dat ze niet kan acteren en daar hoef je zelf geen acteur voor te zijn om dat te zien en je daar aan te ergeren.

   • Ben ik het dus helemaal met je eens. Zo’n zelfde soortbverhaallijn had je toe ook al met die schizofrene griet uit Skandinavië waar Amir en Sjors mee te maken kregen……

  3. Wouter Rinders op

   De kijkcijfers van gtst zijn weer flink aan het stijgen. De kijkcijfers lagen de afgelopen weken meestal rond de 850.000 kijkers. Zou dit door de spannende kermis aflevering komen?

   • Niet alleen door die kermis aflevering, ik vind GTST op dit moment sowieso spannend met enkele mooie verhaallijnen.
    Bijvoorbeeld, Richard die Janine onder schot houdt. Trapt Richard er in dat de schilderij een vervalsing is. Hoe gaat dit verder…!

   • Het klopt dat de kijkcijfers flink aan het stijgen zijn. Elke dag kijken er meer dan 800.000 mensen naar gtst en meestal ligt dat getal nog hoger. Ik zou eigelijk wel willen weten hoeveel mensen er via videoland kijken. Ik kijk zelf wel via videoland en de meeste mensen die ik ken die gtst kijken kijken ook via videoland. Ik denk dat er meer mensen naar gtst kijken via videoland dan wij allemaal denken.