Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 9 t/m 13 april 2018

  27

  MA 9/4
  Rik schrijft Zoë een spartaans trainingsschema voor. Loes grijpt haar kans als Bing klaagt over zijn seksleven. Sjors voelt zich ongemakkelijk met Farah in de buurt. Laura biedt Stanley een nacht in De Rozenboom aan.

  DI 10/4
  Lucas krijgt de schuld als blijkt dat de inboedel van Toko niet meer te redden is. Daardoor dreigt De Koning al haar klanten kwijt te raken. Aysen krijgt een ultimatum waardoor haar pact met Zoë en Loes onder druk komt.

  WO 11/4
  Janine krijgt een onverwacht telefoontje uit Milaan én wordt romantisch verrast door Ludo. Sam probeert de verstoorde band met Linda te herstellen, maar heeft daar wel de hulp van Q bij nodig en dat loopt niet als gepland.

  DO 12/4
  Laura stort zich volledig op het uitstippelen van Stanley’s toekomst, maar hij zit daar niet echt op te wachten. Aysen probeert Sjoerd te misleiden zodat ze door kan met haar onderzoek. Lucas doet een riskante investering.

  VR 13/4
  Alex laat een nieuwe verdachte in de Jachthavenmoord arresteren, wat leidt tot schok en verbijstering bij alle betrokkenen. Sjoerd dwingt Q open kaart te spelen over Aysens illegale onderzoek naar de moord op Jan Maes.

  Delen

  27 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. GTSTFanaat op

   Ik krijg een raar gevoel als ik elke keer de vrouw van Amir zie, ik kan me vergissen natuurlijk maar ik vertrouw die Farah niet zo en volgens mij doet die zich beter voor hoe ze eigenlijk is en gaat er één en het ander over haar uitkomen en volgens mij is die Farah echt geen heilige hoor en gaat er iets gebeuren met Sjors of Amir en die Farah zal er iets voor tussen zitten.

   • Zoiets denk ik ook ja. Ze is vlug op haar tenen getrapt en wil nergens mee geconfronteerd worden met oa het verleden. Ze heeft ook zo’n duistere blik, ze doet alsof ze madam theresa is, maar il vertrouw haar voor geen cent

   • Jacqueline op

    Het zal de bedoeling zijn dat ze over laat komen hoeveel leed ze heeft meegemaakt, het is gewoon een slechte actrice denk ik…. wat we vanaf het begin af aan al nieuwkomers gewend zijn in gtst. Wellicht ze blijven en dan gaat ze vanzelf beter acteren, ?

  2. Ik denk dat Loes of De vrouw van Maes de dader is en volgens mij gaat er een gevecht komen tussen Farah en Sjors om Amir en als Amir hen wil tegen houden komt Amir om het leven en ook voor Amir zou Lana terug komen voor de begrafenis.

   Het kan natuurlijk ook Sjors of Rik of Anton zijn die om het leven komt maar wie het uit eindelijk gaat zijn zullen we later wel ontdekken.

  3. Ik heb zo’n vermoeden dat we vanaf volgende week richting einde verhaallijn dood Jan Maes gaan want in de spoiler van vrijdag staat dat alex een nieuwe verdachte gaat arresteren ook den ik dat Sjors eruit gaat want lana gaat terug komen voor een begrafenis het is dus iemand die zij ken en met wie zij een band heeft

  4. Uiteindelijk heeft zoe jan maes als eerste in het water geduwd als dit bekend word bij Alex de boer is anton geen hoofdverdachten meer

  5. ik denk dat zoë word gepakt aan gezien 18 april dat nina zich afvraagt waarom zoë niet op dr werk is verschenen

  6. Lana, zij ging zich heel vreemd gedragen na de dood van Jan Maes. Ook zij was in de haven toen Jan Maes werd “vermoord”.
   Jan zal haar tegen gekomen zijn of betrapt hebben.

   • Ja maar Lana wordt bedreigd daarom is ze naar de familie Langeveld en dat kan jan Maas niet meer doen bedreigen!

  7. Een schok tot bij alle betrokkenen… Dat moet toch gewoon Loes zijn… Iedereen wist dat Zoe een conflict had met Jan Meas dus dan zou het niet schokkend zijn..

   Dus Loes heeft het gedaan

  8. Wie o wie is die nieuwe verdachte in de Jachthavenmoord!! Mag mij benieuwen. Spannend.
   Hopelijk komt er eindelijk wat vaart in dit onderzoek!

    • Nee het is Zoë zij heeft het gedaan , want jan probeerde keer op keer om Zoë te kunnen verkrachten . En loes krijgt een bitchfigt met Nina vanwege bing

     • Dombo. Zoë duwde hem in een opwelling zoals we allemaal konden zien. Maar Loes zorgde ervoor dat t trappetje in t water onbegaanbaar werd. Zij stond voor t trappetje en niet Zoë. En ik denk dat Aysen wordt opgepakt omdat ze illegaal zich bemoeit met t moordonderzoek.

      En ik vrees dat Rik later doodgaat. Ik heb gelezen dat Rikki en Jef ook terugkomen voor de begravenis waar Lana voor terugkomt.