Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 9 t/m 13 september 2019

  16

  Maandag 9 september
  Sjors wordt uitgedaagd en kan zich niet beheersen. Rover snapt niet dat Kimberly zich nog steeds met Harma bezighoudt. Billy gebruikt haar improvisatietalent om Carmen er uiteindelijk in te kunnen luizen.

  Dinsdag 10 september
  Daan regelt een date. Sjors is zo met zichzelf bezig dat ze niet in de gaten heeft dat Amir aan het afglijden is. Shanti ziet niets in de manier waarop Rik van zijn discutabele imago probeert af te komen.

  Woensdag 11 september
  JoJo is onbedoeld getuige van een financiële deal tussen haar broer Bing en de armlastige Valentijn. Puck is dolblij met haar vriendje, terwijl Nina worstelt met verwarrende fantasieën. Iemand begluurt Kimberly.

  Donderdag 12 september
  Lucas raakt in paniek van de zorg voor de zwangere Tiffy. Als JoJo haar diabetesmedicatie niet bij zich heeft, moet Bing ingrijpen. Sjors en Amir richten hun nieuwe huis in, maar Amir twijfelt over een persoonlijk voorwerp.

  Vrijdag 13 september
  Bing komt in het ziekenhuis terecht en neemt in zijn woede en onzekerheid een beslissing die zich later wreekt. Carmen slaagt erin Billy en Ludo terug te pakken. Janine biecht haar gevoelens op aan Linda en Laura.

  Delen

  16 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Alles is overigens steeds hetzelfde. Iemand ontwaakt uit een coma wat zou er zijn? Ik voel mijn benen niet of ik voel mij hand niet always the same! Iemand gelukkig getrouwd boem verliefd op iemand anders. Altijd liegen over zwangerschappen en ziektes jammer dit. Probeer het iedere keer een kans te geven maar GTST is echt dood!

  2. Een beetje overdreven iedere keer Janine die wordt geclaimd door een gestoorde gek. Ze is net van Hein af en ja hoor de volgende gek. Lekker origineel allemaal.

  3. Anton weer overdreven agressief naar Lucas toe. Opeens mag hij geen Vader zijn, terwijl dat was een jaar eerder geen probleem dacht ik? Maarja anders verloopt alles weer te soepel natuurlijk.

  4. Ben benieuwd naar de hele verhaallijn rond Nina/Daan/Puck. Hopelijk kan Daan wél voor een breuk zorgen tussen Nina en Commandant Mauricius. Wat heb ik de pest aan die relatie.

   Ook benieuwd naar de ontwikkelingen rond Shanti en Rik, vormen een leuk koppel als vrienden.

   Oh, en laat alsjeblieft Rover heel gauw vertrekken. Net als Valentijn, hoewel ik nog potentie in hem zie als ze hem bijvoorbeeld een verhaallijn met Charlie (eventueel gespeeld door een andere actrice) en/of Nick. Want het blijft een Sanders.

   Verder hoop ik dat Tiffy in de serie blijft, vind dat wel een interessant personage. En ja, ook ik vind de hele vlog verhaallijn kansloos, maar goed. Over ruim een maand of eind september hopelijk vooruit gang in de saga rond Nina/Daan/Puck/Bing en Shanti en Rick.

     • Nou ik ook niet totaal geen liefde net als Rik met Nuran, Charlie en Zoë.. Passen totaal niet bij elkaar. Ik vind Nina een verwend kleuter ook al is ze een volwassen kleuter beter schrijven ze haar er uit. En die vreselijke lucas ook

      • Maar ik hoop ALS ze uit elkaar gaan ook allebei iemand anders krijgen, zodat ze niet meer samen komen
       Angela heeft gelijk. Ik vind Nina ook verwend

   • Misschien kunnen ze Valentijn beter een verhaallijn geven, met bijvoorbeeld Ludo of ze moeten Nick en Charlie terug laten komen ja. En ik ben blij dat er meerdere mensen zijn die de relatie van Bing en Nina niks vind, hij is te commanderend, te bazig en te agressief. En ik erger me al jaren aan Nina al sinds ze met hem is, toen ze met Noud had jaren geleden vond ik het leuker om naar haar te kijken. Ben best wel benieuwd hoe Nina zou zijn met Daan,

  5. Flapperdeflap op

   Ik ben benieuwd wat er verder gebeurd met Billu, blijft ze voor echt langere tijd aangezien ze nu ook samen met shanti in de leader staat?

   • Ze blijft wat langer. Maar de leader is makkelijker aan te passen sinds laatste seizoen. Dus het kan ook zomaar zijn dat ze er volgende maand eruit is

    • zou dan wederom een hele idiote fout van de schrijvers zijn, laat Billy maar gewoon er in als vast karakter, we hebben een bitch nodig heeft de tijd gemerkt want sinds zij er in zit zeikt niemand meer om Martine dus maak haar maar meester van Meerdijk tegen Ludo, strijd der giganten………………… zalig.