Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 9 t/m 20 december 2019

  18

  Er zijn weer nieuwe spoilers! In week 50 en 51 belooft het er weer heftig aan toe te gaan in Meerdijk. Lana belandt in een coma, Nola verstoort Daans liefdesplannen met Nina en Rik heeft belastende informatie over Billy gevonden waarmee hij naar de politie wil stappen. Lees snel meer…

  Maandag 9 december
  Lana moet in kritieke toestand meteen door naar de OK. Nina zegt een afspraak af om haar moeder in de gaten te kunnen houden. Linda is getuige van een ruzie tussen Billy en Laura over de verbouwing van De Koning. Ze besluit zich ermee te bemoeien.

  Dinsdag 10 december
  Janine laat zich er door Eva van overtuigen dat het ontmoeten van lotgenoten een goed idee is. Valentijn en JoJo horen het nieuws over Lana. Amir krijgt grote verwijten naar zijn hoofd geslingerd. Ludo wil weten of Nina haar strubbelingen met Bing heeft opgelost.

  Woensdag 11 december
  Amir doet een poging om het goed te maken met Sjors. Nina en Daan zorgen ervoor dat ze een ongestoorde tijd samen kunnen beleven. Puck heeft grote problemen met de levering van haar LaPuck kledinglijn. Riks verrassing voor Shanti mislukt enigszins.

  Donderdag 12 december
  Valentijn weet niet hoe hij toenadering moet zoeken tot Lana. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek. Rik en Shanti ontdekken dat ze in precies dezelfde onprettige positie zitten. Bobby maakt zijn liefdesconcurrent duidelijk dat hij niets in zijn hoofd moet halen.

  Vrijdag 13 december
  Shanti baalt van haar moeder en daagt haar uit. Dit leidt tot een ongekende bekentenis. Linda leert een les van Tiffy. Janine komt in actie als ze een financiële buffer wil opbouwen vanwege haar ziekte.\

  Maandag 16 december
  Ludo vindt het geen goed idee, maar Janine heeft zin in een feestje en laat zich niet weerhouden. Shanti en Billy belanden in een familiecrisis door een absurd voorstel. Nola verstoort Daans liefdesplannen met Nina.

  Dinsdag 17 december
  Anton hoopt op een intieme kerst met Linda, maar zij wil juist zoveel mogelijk mensen om zich heen. Puck is blij dat ze weer bevriend is met Nina, maar maakt meteen misbruik van de situatie. Janine laat zich niet chanteren.

  Woensdag 18 december
  Amir zoekt toenadering tot Sjors, maar hun relatie bekoelt nog meer als hij een pijnlijke keus maakt. Billy staat met een verrassing voor de deur, maar Shanti stuurt haar moeder weg. Rik heeft door hoe het echt zit.

  Donderdag 19 december
  Als Valentijn en Lana het leuk hebben, laat dit Bobby niet koud. Puck klopt aan bij Linda voor hulp, maar die krijgt ze op onverwachte manier. Amir probeert het goed te maken met Sjors en doet een riskant voorstel.

  Vrijdag 20 december
  Billy meent de scepter over De Koning te kunnen zwaaien, maar Shanti is het absoluut niet eens met de keuzes die haar moeder maakt. Rik heeft voldoende belastende informatie gevonden en wil naar de politie stappen.

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Pff Ben juist Nina zo zat. Akelige rol, zo voorspelbaar geworden en totaal niet logische verhaallijnen.
   Sorry voor de actrice, kun je ook niks aan doen?

  2. Ik vind de scènes met Billy en Laura wel entertaining. Misschien moeten ze ff om dezelfde man gaan vechten. Zo’n lekkere jonge zoals een Daan ofzo.

  3. Hoe heerlijk hypocriet van Rik en Laura dat ze van Valentijn eisen dat hij zijn plannen cancelt omdat ze dat zelf niet willen.

  4. Die verhaallijn van Sjors/ Amir/ Lana/ Bobby begint behoorlijk irritant te worden.
   Met name Amir, totaal ongeloofwaardig dat gelieg de hele tijd, die eindeloze loyaliteit naar Bobby en dat ‘Farah had me wel begrepen’
   Mag heel snel afgerond worden deze verhaallijn (misschien nog een staartje van het vorige seizoen) en mag toch hopen dat Bobby GEEN vaste rol gaat worden!

   • Helemaal mee eens. Ik zag laatst een foto op Instagram van de opnames en Bobby was er nog bij. Dus die speelt er over twee maanden nog in. Waarom Rover en Kimberly eruit schrijven als er vervolgens een nog jonger persoon voor terug komt? Deze keus snap ik echt niet.

  5. Ikdenk dat Lana eerst weer wat krijgt met Valentijn. Misschien daarna met Bobby als hij eindelijk wat voor haar gaat voelen als t hem niet koud laat als hij haar met Valentijn ziet. Oeh en Rik komt volgens mij weer eens in zware problemen als hij Billy wilt aanpakken.Misschien op weg naar de wintercliff? Ik denk dat Julian rond kerst terugkomt. Zonder Jessica dus. Maar misschien gaat hij Rik wel helpen met een strijd tegen Billy?

   • Ik hoop van niet want Daan&Nina moeten bij elkaar komen net als Lana&Bobby en Rik&Shanti die moeten ook bij elkaar komen!!!!❤❤????

    • Ik ben het helemaal met je eens. De afgelopen weken was ik een beetje bang dat die verhaallijn van Bobby/Lana de Esmee/Junior (ONM) kant op zou gaan maar dat is gelukkig niet het geval.

   • Ik hoop van wel, ben die Daan zat en die verhaallijn tussen hem en Nina mag van mij stoppen, ik vindt dat Nina bij Bing hoort

    • Ik zou het juist onrealistisch vinden als het stopt en Nina en Bing weer bij elkaar komen. Hoe vaak hebben die twee al geen problemen gehad? Hoe vaak is Nina al niet vreemdgegaan?

     Ik snap al die ergernis naar Daan ook niet zo want ik vind dat Nina momenteel juist degene is die zich verschrikkelijk gedraagt.

     • Ja iedereen doet als of Daan fout zit. Maar Nina is zelf ook niet onschuldig!! En Bing wilt haar niet eens meer terug. Als hij erachter komt. Dat Nina weer is vreemd gegaan