Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 9 t/m 13 mei

  0

  MA 9/5
  Thijs zet vaart achter zijn plan om Sjoerd kapot te maken. Rover wordt verhoord en is verbijsterd als hij erachter komt wat zijn vrienden hem geflikt hebben. Als Sil zwelgt in zijn verdriet, kan hij de goede zorgen van zijn moeder even niet hebben.

  DI 10/5
  Bing laat zich door Elise meelokken naar haar kamer. Daar maakt hij een cruciale fout. Ludo grijpt in als hij Janine en Rik samen ziet. Sil krijgt een waardevol levensadvies van Job. Rik ook, maar hij trekt zich er niet van aan.

  WO 11/5
  Bing ontwaakt in een akelige situatie. Janine weet Rik te overdonderen. Sjoerd krijgt de tijdelijke leiding over de verbouwing van De Rozenboom. Daardoor is Bram hem even te veel. Thijs bespeelt Rikki en Noud slim om zijn doel te bereiken.

  DO 12/5
  Linda roept Anna’s hulp in om Sam uit haar depressie te halen. Anton begint goed als hij Rover op een volwassen manier wil helpen, maar het loopt helemaal uit de hand. Sjoerd moet Noud en Aysen een heftige bekentenis doen.

  VR 13/5
  Om zijn leugen bij Nina te maskeren komt Bing met een geweldige scoop. Amy hoort Sil muziek spelen die hij geschreven heeft voor zijn grote liefde. Sjors probeert bewakingsbeelden los te krijgen bij Laura.

  Delen

  Schrijf een reactie!