Archief

  Spoilers: Nierdialyse voor Ludo

  0

  De wekelijkse spoilers van Goede Tijden, Slechte Tijden lees je natuurlijk op GTSTCourant. De gemoederen lopen hoog op in week 48. Zo heeft Maxime verbouwingsplannen, neemt Thijs een groot risico, maakt Sjors zich grote zorgen om Rikki en moet Ludo gedialyseerd worden. Lees snel verder voor de uitgebreide spoilers van Goede Tijden, Slechte Tijden.

  MA 23-11
  Anton ziet in dat hij verkeerd bezig is geweest. Thijs en Rikki beseffen hoe uitzichtloos hun situatie is. Linda probeert indruk te maken op Robert met haar zakelijke ideeën. Sjoerd doet zijn best om aan de kinderwens van Aysen tegemoet te komen. Maxime heeft verbouwingsplannen.

  DI 24-11
  Lucas doet er alles aan om zijn verliefdheid niet te laten zien. Janine vindt het hoog tijd dat Ludo eindelijk aan Nina vertelt wat er precies het hem aan de hand is. Thijs neemt een enorm risico. Nina gaat anders aankijken tegen haar en Bing.

  WO 25-11
  Door Wiet en Anna krijgt Lucas een andere visie op Pelle. Janine doorziet waarom Nina van die ondoordachte beslissingen neemt. Anton is Linda dankbaar voor haar steun en wil iets terugdoen.

  DO 26-11
  Nina doet een ontdekking over Maxime. Sjors maakt zich grote zorgen om Rikki. Maxime probeert Sacha in haar kamp te krijgen door haar dingen voor te spiegelen. Anton denkt zich nuttig te kunnen maken in het ziekenhuis en dringt zich op.

  VR 27-11
  Bing praat zijn mond voorbij. Linda belandt via een leugen in een romantische date. Ludo wil dat niemand op zijn werk weet dat hij gedialyseerd moet worden. Lucas heeft nieuws voor Pelle.

  © GTSTCourant.com en TVGids.tv

  Delen

  Schrijf een reactie!