Archief

  Spoilers 30 november t/m 4 december

  0

  GTSTCourant brengt elke werkdag als eerste de exclusieve spoilers van Goede Tijden, Slechte Tijden. De spoilers van week 49 worden elke werkdag bijgewerkt. Houd dit bericht dus in de gaten en blijf op de hoogte van de exclusieve spoilers.

  MA 30/11
  Nina praat haar mond voorbij. Lucas en Pelle krijgen een ondoenlijke opdracht. Anton heeft niet door wat Ludo verbergt en Ludo weet niet waar Anton werkelijk mee worstelt. Linda’s ego wordt gestreeld wanneer Robert haar een leuk aanbod doet.

  DI 01/12
  Sjors legt zich er niet bij neer dat de zoektocht naar Rikki en Thijs op een dood spoor zit. Lucas is zenuwachtig over een belangrijke ontmoeting. Robert zet al zijn charmes in bij Linda en boekt er succes mee. Jef wordt uitgedaagd om een bucketlist te maken.

  WO 02/12
  Laura ontdekt dat Maxime verbouwingsplannen heeft voor de Sapsalon. Bing ziet dat Ludo te zwak is om te werken en maakt daar gebruik van. Janine merkt hoe ver Nina wil gaan om haar vader te helpen. Linda hoort via via dat haar baan op de tocht staat en gaat verhaal halen.

  DO 03/12
  De acties om Rikki en Thijs te vinden bereiken een hoogtepunt. Lucas bedenkt een creatieve uitweg voor zijn probleem met Pelles moeder. Ludo is eigenwijs en luistert niet goed naar zijn lichaam. Door Wiet ziet Sjors in dat ze in haar wraakidee veel te ver is gegaan.

  VR 04/12
  Kort nadat Rikki niet lekker wordt, vergaat ze van de pijn. Bing ontdekt dat Nina een afspraak voor hem verzwegen heeft. Door de actie van Robert lijkt het Sinterklaasfeest in het water te vallen. Sjoerd wordt woest als Aysen hem buitensluit, maar er is ook heel goed nieuws voor haar.

  © GTSTCourant.com en TVGids.tv

  Delen

  Comments are closed.