Archief

  Spoilers 21 december t/m 25 december

  2

  MA 21/12
  Wiet heeft het gevoel dat ze klem zit tussen haar zus en vriendin. Bing heeft meer verantwoordelijkheden en wil alles zo goed mogelijk doen. Lucas’ impulsieve daad heeft grote gevolgen, zowel financieel als rationeel.

  DI 22/12
  Maxime doet een ontdekking die ze in haar voordeel kan gebruiken. Als Rover zijn zus Sam van het vliegveld gaat halen, lopen de zaken niet zoals gepland. Lucas zint op wraak na wat Pelle hem geflikt heeft.

  WO 23/12
  Janine, Anton en Jef belanden op een wonderlijke speeddate in Boks. Nina is benieuwd wat voor kerstcadeau Bing voor haar gekocht heeft. Laura wil de ultieme kerstgedachte in praktijk brengen: vrede op aarde.

  DO 24/12
  Linda is bang dat ze Anton voorgoed kwijt is. Rikki wordt emotioneel als Aysen bekent dat ze zwanger wil worden. Robert wordt keihard geconfronteerd met iets wat hij heel lang weggestopt heeft.

  VR 25/12
  Lucas en Pelle vechten samen hun strijd in de media uit. Sam heeft een dwingende reden om langer in Meerdijk te blijven dan alleen de kerstvakantie. Ludo ziet op tegen een eenzame avond op de dialyseafdeling.

  © GTSTCourant.com en TVGids.tv

  Delen

  2 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. gaat ludo dood of komt zijn verloren zoon jeffrey alberts hem een nier geven ze dan wel macth hebben met elkaar en jeffrey alberts dan tegen de zuster zegt dat het geheim ludo niet mag weten dat hij die nier van hem gekregen heeft