Archief

  Spoilers 28 december t/m 1 januari

  0

  MA 28/12
  Bing heeft een belangrijke vergadering bij Ludo, maar gedraagt zich onvoorspelbaar. Anna schuift een relatieprobleem voor zich uit nu ze een hogere functie wil. Lucas en Pelle willen onder hun boete uitkomen.

  DI 29/12
  Sam wil dolgraag in Nederland blijven. Haar moeder Linda heeft een ander probleem: ondanks hun afspraak gaat Anton toch stiekem bij haar langs. Lucas wil zijn populariteit gebruiken om geld te verdienen.

  WO 30/12
  Robert doet een vergaand voorstel aan Jef, die in de verdediging schiet. Anton houdt een vurig betoog om Linda te overtuigen van zijn liefde. Zij kan daarom haar gedachten er niet bijhouden in een sollicitatiegesprek.

  DO 31/12
  In Boks is het Oud en Nieuw feest. Rover heeft goede voornemens, die hij erg serieus neemt. Klokslag middernacht gaat hij ermee aan de slag. Lucas en Pelle willen op vakantie, maar niet voor ze een bank beroven.

  VR 01/01
  Het nieuwe jaar in Meerdijk begint met een lach en een traan. Sam vertelt waarom ze niet terug wil naar Canada. Linda vindt dat Maxime uit de buurt moet blijven van haar gezin. Robert en Laura zien hoe Jef verliefd wordt.

  © GTSTCourant.com en TVGids.tv

  Delen

  Schrijf een reactie!