Archief

  Spoilers wintercliffhanger 2019

  24

  MA 7/1
  Bing regelt een advocaat om Amir bij te staan, maar geeft de man wel instructies mee. Lana wil niet dat Q naar New York vertrekt en manipuleert hem. Anton zal er vrede mee moeten nemen dat Tiffy niet zomaar uit zijn leven gaat verdwijnen.

  DI 8/1
  Bing zet Daan onder druk om extra bewijslast in hun anti-Amirplan aan te maken. Linda tikt Anton op zijn vingers wanneer hij ongeïnteresseerd is in zijn huisgenoten. Tiffy en Lucas reageren heel verschillend op een verdrietige vrouw.

  WO 9/1
  Marieke draait door in de crisisopvang. Mark kan dit niet aan en verwijt Ludo hiervan de oorzaak te zijn. Zoë heeft een zetje nodig wanneer ze de afspraak met haar vader wil afzeggen. Tiffy neemt Shanti op sleeptouw door Meerdijk, op zoek naar woonruimte en een baan.

  DO 10/1
  Marieke verricht een heldendaad. Wanneer Alex Amir arresteert, concludeert Sjors dat Bing hem een luizenstreek heeft geleverd. Aysen, Rik en Bing raken in verwarring door een appbericht en vragen zich af wie dit nog meer gekregen heeft.

  VR 11/1
  JoJo verbijstert Rover met een onverwachte beslissing. Lana doet haar best om te relaxen wanneer ze voor de camera staat. Zoë heeft het leuk met haar vader. Ze kletsen en maken selfies, totdat hij een andere kant van zichzelf laat zien.

  Delen

  24 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Ik wil niks verklappen het is de beer dat kan je zien in de afl 10 januari die op Videoland al beschikbaar is op het einde zie je dat hij zich als de vader van Zoë voor doet en op het einde zie je een sneak peak van afl 11 januari dat Zoe een foto stuurt met daar op de beer en zoe

  2. Voor die gene die ook vooruitkijken, nog heeeeel even wachten en we zien hem eindelijk!! Aflevering van woensdag 9 januari gezien. Ludo, Janine, Mark en Marieke zaten samen in de rozenboom. Ludo en Janine kregen een smsje van de de dader. Er stond in “vijf min vier is één” Ze stonden gelijk op en liepen naar buiten. Buiten wachtte de dader ze op in een auto en toen hij ze zag lopen gaf hij heel veel gas. Marieke zag dat en toen einde aflevering. Ik denk dat dat de heldendaad van Marieke is. Ze heeft de rest waarschijnlijk optijd gewaarschuwd.
   Ik kan niet wachten om de aflevering van donderdag en vrijdag te zien.

  3. Je kan aan het oog zien dat het Jos is. Ik denk ook dat hij tegen Zoë doet alsof hij haar vader is om wraak te kunnen nemen op Rik.

  4. In het boek Kwaad Bloed, neemt de dader wraak om de dood van een meisje dat bij de vriendengroep hoorden. Loes had een relatie met alle slachtoffers. Aysen kwam erachter dat Loes niet te vertrouwen was, Rik wilde Zoë voor Loes beschermen, Ludo zat achter Loes aan en tot slot Bing liet Loes een blauwtje lopen.
   In Kwaad Bloed, lijkt de vader van Lucy een aannemelijke dader. Loes’ vader is dus een aannemelijke dader.

   Voor het verrassende effect zou het dan wel heel leuk zijn dat, net zoals Wessel in het boek de echte dader was, één van de vijf uit Meerdijk ook de echte dader is. Bing bijvoorbeeld. Wat nou als hij toch ook verliefd was geworden op Loes, dat hij dat moeilijk vond en daar niet aan toe wilde geven, maar door haar dood beseft hoeveel hij eigenlijk van haar hield. Toen Nina aankwam zetten met Carlos was het de druppel. Hij wilde wraak op iedereen die eraan mee heeft geholpen Loes de dood in te jagen.

   -Dit laatste verwacht ik niet echt, maar het zou leuk zijn.-

   • Ik begreep niets van het einde van dat boek. Wessel had het toch gedaan? Na die plottwist ineens een paar maanden vooruit in de tijd en is er ineens nog een dader? (Ben zijn naam vergeten, maar ze ontdekt bij hem thuis een boekje met allemaal foto’s van haarzelf en andere vrouwen en dan vermoord hij haar?).
    Het had een open einde en ik bleef met zo veel vragen zitten :(.

  5. Kimberley de Kaa op

   Misschien wel Jos en Hein samen, ze hebben immers allebij samen met Rik vastgezeten en misschien zitten ze wel weer samen, ze zijn allebij opgepakt door Aysen, Jos wilde Rik en Bing levend begraven en Hein heeft een obsessie voor Janine, ook is zijn plannetje mislukt door Ludo en Rik, beiden hebben bij alle betrokkenen hun redenen en ze gebruiken Zoë en Marieke hiervoor.

  6. Spoiler maandag 14 januari:

   Rik en Zoë veroorzaken een explosieve situatie in De Rozenboom, hoe gaat dat aflopen? Nina is de vele leugens van Bing helemaal zat en confronteert hem ermee. Sjors probeert de politie ervan te overtuigen dat zij onderzoek moeten doen naar Bing. Aysen ontvangt valse sms’jes, maar van wie?!

   Ik denk dat ze er wel achter komen dat Bing ervoor heeft gezorgd dat Amir is opgepakt.

  7. Het is Jos: je ziet ‘de dader ‘ saucijzenbroodjes eten: daar was Jos dol op. Daarnaast is Hein niet blond.. en Marieke had de baby gekregen van een dikke man: Jos was wat dikker, Hein gewoon slank.

   • Exos Lucius op

    Maar in de trailer van de thrillermaand zie je bing iets lezen waarop staat vier min vier is eindelijk gerechtigheid.. dat kan ik niet echt plaatsen in het verhaal van Jos… zij hebben toch nooit vrienden/familie van Jos vermoord?

  8. Ik denk eerder dat t Hein is dan Jos ” De Beer”. Gezien dat Janine ooit een boek over Hein zou schrijven en hij graag thrillers tot leven wilt brengen. De Beer is gewoon een zware crimineel en geen gestoorde gek als Hein.En Jos kent Ludo en Janine niet. Alleen Rik , Bing enAysen. Terwijl Hein kent ze allemaal.