Archief

  6000e aflevering GTST: minifilm in Lapland

  26

  De 6000e aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden wordt op 5 april gevierd met een speciale dubbele aflevering: een minifilm waarin de bruiloft van Sjors en Amir en het vrijgezellenfeest in Lapland centraal staat.

  De bruiloft van Amir en Sjors nadert. Voordat het zover is overvallen Bing, Anton, Daan, Rik en Rover de aanstaande bruidegom met een reis naar Lapland voor zijn vrijgezellenfeest. De trip bevat alle ingrediënten voor het ideale vrijgezellenfeest. Inclusief een ontmoeting met een beeldschone vrouw, gespeeld door Sarah Chronis, waar ze allemaal diep van onder de indruk zijn en stuk voor stuk doen ze hun best haar te imponeren. De sfeer slaat echter om en donkere wolken pakken zich samen wanneer er een ongeluk plaatsvindt waardoor ze een helse zoektocht moeten starten in de snijdende kou.

  De 6000e aflevering van GTST is op 5 april van 20.00 tot 21.00 uur te zien bij RTL 4 en een week eerder bij Videoland.

  Delen

  26 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Jessica swinkels op

    Martine had inderdaad 2 kinderen het andere kind betrof een zoon en was zwaar gehandicapt. (De vader van deze jongen was Rolf huijgens die op zijn buurt nog een zoon heeft met hellen helmink (peter kelder) en een dochter met zijn overleden echtgenote)

   • Nou, ik las op een gtst fanaccount op insta dat ze “Romy Dublois” heette en in nieuwe tijden was een Elin Dublois, dus ja

  1. Paar dingen waar denk ik iedereen op wacht. 1. Martine Hafkamp zou nog iets achterlaten???
   2. Waar is De Palma?
   Dingen waar je niks meer over hoort.

  2. aaaaaah nee he, geen zorgeloze bruiloft , kunnen mensen in Meerdijk niet gewoon trouwen zonder ellende?
   Amir zal in Lapland wel dronken vreemdgegaan zijn of zo pffffffffffffff.

  3. Die laatste alinea weer, jeemig een bruiloft in GTST nooit “normaal” verlopen . Benieuwd wat men nu weer heeft bedacht.