Archief

  6000e aflevering: kroonluchter valt op Sjors en Romy

  28

  De 6000e aflevering van GTST is een huwelijk met een dramatisch einde. De aflevering begint in Lapland waar de heren het vrijgezellenfeest van Amir vieren.

  De heren zijn flink onder de indruk van reisleidster Romy. Tijdens een motorritje in de sneeuw valt Romy van de motor. Uren later vindt Amir de flink onderkoelde Romy. Eenmaal bij bewustzijn zoenen de twee met elkaar.

  Niet alleen Amir, maar ook Sjors begaat een misstap. Tijdens haar vrijgezellenfeest zoent ze in een dronken bui met een gigolo. Ondanks de foutjes van de twee is de grote dag dan toch echt aangebroken: Sjors en Amir gaan trouwen. Ook Romy is aanwezig, in een rolstoel. Door het ongeluk heeft ze geen gevoel meer in haar benen. In Meerdijk is ze druk bezig met haar revalidatie.

  Amir en Sjors zeggen met volle overtuiging ‘ja’ tegen elkaar. Het lijkt een bruiloft met een happy end, maar niets is minder waar. Een kroonluchter valt naar beneden en raakt Romy en Sjors. Beide dames zijn bewusteloos…

  Delen

  28 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Zwaar teleurstellend deze mini film. Zo vaak hetzelfde verhaal. De vrienden waren waardeloos voor elkaar en dan het einde……verzin eens wat nieuws. Echt heel jammer!

  2. Net de minifilm/6000ste gekeken.
   Kweet niet hoor maar vind t slecht in elkaar gezet. Alsof er niet genoeg budget was. Erg dun en oppervlakkig verhaal en herhaling van zetten. Zijn we veel beter gewend van GTST ! Kan beter mensen!

  3. Dat deze serie spannend moet zijn snap ik, maar dit is wel heel zwak. Eerst een moord op een bruiloft, dan beledigd Sjoerd Aysen op de bruiloft, dan van valt Fara van een balkon op een bruiloft en dan een kroonluchter op twee vrouwen op een bruiloft. Ja sorry hoor maar bedenk even wat anders. Wat zwak dit.

  4. Ik denk dat Amir zelf de kroonluchter heeft gesaboteerd…om wraak te nemen op Sjors omdat ze alweer een andere man had gekust tijdens hun relatie.

  5. Als ik de spoilers zo leest komt het wel weer goed met Sjors en Romy. Ik denk dat Romy gaat stoken tussen Sjors en Amir want zij zelf heeft een oogje op Amir.

  6. Het viel me op dat Romy heel raar keek toen Amir haar een knuffel gaf en haar troostte na dat wat tiffy zei. Een beetje een rare, gemene blik. Ik dacht eerst dat zij misschien iets zou doen op de bruiloft, maar als ze wist van die kroonluchter was ze er waarschijnlijk niet zelf onder gekomen. Tenzij het haar allemaal niks meer kon schelen nu ze niet meer kan lopen..
   Of misschien keek ze zo raar omdat ze verliefd is op Amir en gaat ze straks zitten stoken tussen Amir en Sjors ofzo

   • Ja dat denk ik ook, omdat Romy waarschijnlijk verliefd op Amir is probeerd ze dus om Sjors en Amir uit elkaar te laten gaan zodat zij dan met Amir kan 🙂

  7. Pfff ik was al bang dat het weer zoiets zwaks zou worden… een huwelijk mag ook heus weleens goed gaan hoor, kijk naar The Bold & The Beautiful. Daar zijn wel 20 huwelijken per jaar, maar die zijn altijd mooi om naar te kijken. En dan dat verhaal van Lana en JoJo, tenenkrommend slecht… Het wordt hoog tijd dat er een frisse wind door het schrijversteam gaat, dat is al zeven jaar dezelfde groep mensen.

   • Bankpasfraude bestaat echt. En volgens mij nog niet eerder voorgekomen in GTST. Dus waarom zou je een ander schrijverstalent willen als ze met nieuwe verhaallijnen komen?
    Over het huwelijk: het geeft toch een beter gevoel dat wanneer mensen na een heleboel gedoe weer samenkomen onder het mom van ‘Liefde overwint alles’? Als er alleen een huwelijk in de 6000e aflevering zat en er gebeurt niets spannends. Zou het dan echt jubileumwaardig zijn?

  8. Nou..als je een uur wil verbijten en rot ergeren zeker deze aflevering kijken
   Echt wat een klote aflevering zeg.
   Had er zo veel van verwacht ..maar echt had beter mijn tijd aan iets anders kunnen besteden… ging werkelijk nergens over ..
   Ben het met lana eens…
   Oer en oer saai..
   Had er veel meer van verwacht …

  9. BORING……………………. Wat een rare verhaallijnen steeds , geen huwelijk gaat normaal (40e keer of zo) , Anton wipt weer als een konijn er op los en ga zo maar door.
   Wanneer gebeurd er weer eens echt iets ? of blijven we kijken naar wat tijdvulling (nou ja kijken, ik heb het tegenwoordig op de achtergrond aanstaan en luister wel of er iets schokkends gebeurd.
   Nou er gebeurd dus niks meer.

  10. Zal Inge Schrama ooit nog terug komen???
   2 jaar een burn out is wel erg lang? Vreemd dat we hier niks over horen

   • @Yoshi, je vind het vreemd dat we niets meer vernemen over en van Inge Schrama? Ooit van een privéleven gehoord. Niets alles over het wel en wee van Inge hoeft in de media gedeeld te worden.

    • @Konijn, dat is ook niet helemaal juist, dat Inge helemaal niet meer terug keert.
     Zoek maar eens via de zoekfunctie van deze site op Inge en de artikelen over haar, er staat nergens dat ze nooit meer terugkeert, alleen dat niet bekend wanneer en/of ze ooit terugkeert. Het is dus (nog) helemaal niet bekend.

     Van een fikse burn-out, kun je heel lang last hebben. Ik kan het weten van uit mijn directe omgeving.

   • Niet gelijk oordelen! Er kan nog meer aan de hand zijn én er kan een goede reden zijn waarom we er niets over horen!