Archief

  Amelie verlaat Meerdijk

  24

  De eerste exit van 2021 is een feit. Amelie Hendrix verlaat Meerdijk en gaat naar haar vriend Amir Nazar in Lesbos.

  Onder druk van Richard van Nooten maakt Amelie de moeilijke keuze om het fictieve soapdorp te verruilen voor het Griekse eiland. Samen met Billy de Palma probeert hij het veilinghuis van Nina Sanders in handen te krijgen. De twee hebben geld van het veilinghuis verduisterd en proberen de schuld in Amelie’s schoenen te schuiven. Omdat Richard heeft gedreigd Amir iets aan te doen als Amelie de schuld van dit voorval niet op zich neemt, besluit ze mee te werken. Onder dwang neemt ze een filmpje op waarin ze een valse bekentenis doet.

  Hoewel Nina hier niets van gelooft, besluit Amelie toch om haar koffers te pakken. Naar eigen zeggen is ze in Meerdijk niet meer veilig, omdat ze denkt dat Richard en Billy haar niet met rust zullen laten.

  Daarmee komt er een einde aan de rol van Bo Maerten in GTST. De actrice is 19 januari voor het laatst in de soap te zien.

  Delen

  24 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Jammer lucascen Amalie geven wat vuurwerk in gtst.
   Laat ze samen met nina billy maar eens aanpalken krijgt nina ook wat inhoud.

  2. Ik vind het niks meer aan dat Lucas weg gaat. Ook vind ik de rol van Ludo ongeloofwaardig. Hij verblijft maar op die booreiland ,kan geen vis vangen met alle materiaal dat er aan boord is.of een vlot,maken. Dat er geen boot of schip langs komt vindt ik al helemaal ongeloofwaardig.

  3. Jammer! Ik vond der wel leuk. Nou was het natuurlijk te verwachten dat ze wegging omdat Bo zwanger is, maar met deze exit lijkt een comeback uitgesloten. Gelukkig weet Nina wel dat Amelie onschuldig is.

   • Dat Bo in verwachting is, hoeft echt niet de reden te zijn, dat ze GTST verlaat.

    Ook ik vind het jammer dat ze weggaat 😭maar ik denk eerder dat Richard & Billy hier iets mee te maken hebben, dat haar rol / verhaallijn nu eindigt.
    Maar ik ga niet spoileren,…!😁

    • Ja ik heb het gezien op Videoland. Ze zou pas terug kunnen komen als bewezen is dat Billy en Richard overal achter zitten denk ik. Maar ik denk niet dat ze terug komt.

  4. Klopt het dat er in de aflevering van 18-1 iets niet klopte? Op 14-1 zag je Demi vertellen dat Marwan de vader is en in het terugblik van 18 sloeg Julian Marwan op zijn gezicht. Ontbreekt er een aflevering?

   • Op 14-1 wilde Demi vertellen aan Marwan dat ze zwanger was, maar toen ze in de winkel zei ze het uiteindelijk niet. Wel vertelde ze het aan Julian en Saskia aan het einde van de aflevering. Daarom sloeg Julian Marwan in de aflevering van 18-01.

  5. Gaat Amir in de tussentijd ook nog zeggen dat hij op Lesbos wil blijven? Benieuwd wie het huis gaat kopen en waar Jojo naartoe gaat. Die heeft geen geld voor een eigen appartement… Ik gok dat zij de plaats van Lucas gaat innemen in het paleis. Is me een raadsel hoe hij uit de serie gaat vertrekken, is nog geen verhaallijn ingezet. Lijkt me ook vrij moeilijk gezien Wolf.

   • Lucas is toch al uit de serie? Zonder enige verhaallijn met stille trom zoals dat dan heet. Heb hem ook al even niet meer gezien/gehoord of heb ik ondanks altijd kijken iets gemist?