Archief

  Anouk Maas: Zoë heeft een geheim

  20

  Komend seizoen maakt musicalactrice Anouk Maas haar opwachting in GTST als Zoë. Voor de camera’s van RTL Boulevard laat Maas weten dat ze haar eerste draaidag best spannend vond. “Je stapt in een rijdende trein. Het gaat heel snel, maar dat is ook heel gaaf.”

  In het nieuwe seizoen zal Noud Alberts als een blok voor de mysterieuze Zoë vallen. Maas laat daarover weten: “Zoë werkt in het ziekenhuis als verpleegster. Ze is een arts in opleiding. Het is een ambitieus meisje, maar ze heeft ook een geheim. Noud ziet haar wel zitten.”

  Zoë’s achternaam is nog niet bekend gemaakt. Is Zoë een familielid van iemand uit Meerdijk?

  Delen

  20 reacties

  Schrijf een reactie!

     • Niet iedereen is zo groten fan dat ze het hele internet gaan rondneuzen om percies alle verhaallijnen te weten… ik kijk bijna elke dag en ik ken die hele tiffy niet eens?

      • Tiffy speelt ook niet in GTST maar in Nieuwe Tijden.

       En je hoeft helemaal niet het hele internet rond te neuzen, want het artikel over Anton en Tiffy staat op DEZE (GTSTCourant) site.
       (Anton Bouwhuis is inderdaad de vader van Tiffy Koster dd. 14 augustus 2017)

  1. Het zal vast veel te vergezocht zijn, maar ik hoop dat zij de dochter is van Mark de Moor en Marieke Vollaards. Marieke is het zusje van Janine, dus met Zoë als nichtje heeft Janine dan eindelijk weer wat eigen familie.