Archief

  Anton en Linda samen naar Amerika

  11

  Donderdag 13 mei zijn Anton en Linda Bouwhuis voorlopig voor het laatst te zien in Meerdijk. De twee vertrekken samen naar Amerika om de bruiloft van Linda’s dochter Sam bij te wonen.

  Linda zou aanvankelijk in haar eentje naar Amerika gaan, maar op de dag van haar vertrek verrast Anton zijn vrouw met de boodschap dat hij ook meegaat. Voor zijn huisartsenpraktijk heeft Anton een waarnemer gevonden. Het koppel blijft zes weken weg.

  Een reden voor het vertrek van acteurs Joep Sertons en Babette van Veen uit Goede Tijden, Slechte Tijden is niet bekend. Het zou om een tijdelijk vertrek gaan, ook omdat Babette onlangs op Instagram plaatste dat ze aan het repeteren was voor de soap.

  Delen

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Tamara verstegen op

   Wat leuk voor jullie maar ik misje wel hoor in gtst kom maar snel weer terug alstublieft ik hou zo veel van jullie i love you so much ik denk aan jullie zoals altijd

  2. Gewoon er in laten blijven. Is het enige normale stel wat er “getrouwd”nog in zit. Linda hoort gewoon in GTST,

  3. Boudewijn van Z op

   Laat ze maar vertrekken.
   Alle kinderen van deze twee zijn naar het buitenland gevlucht.en zijn allemaal gespeeld door bekende goede acteurs dus een recast werkt ook niet zoals eerder geprobeerd is bij Rover.

  4. Laat ze in hemelsnaam wel in de serie blijven want NOG een familie die naar Amerika vertrekt kan ik niet aan hoor, heel Meerdijk woont in Amerika of Canada intussen.

   • Denk dat ze vlak voor de zomer terug komen. Al dan niet met extra aanvulling.
    Of dat er daar iets gebeurt dat ze daar nodig zijn

    • Denk ook wel dat het samenhangt met de naderende zomerstop en ben ook erg nieuwsgierig wat er dit jaar gaat gebeuren…