Archief

  Anton en Linda zijn weer terug

  19

  Vlak voor de zomercliffhanger wordt de boel in Meerdijk nog even flink op stelten gezet! Zo maken Anton en Linda hun comeback in het fictieve soapdorp en pakken Nina en Bing juist hun koffers.

  Anton en Linda vertrokken zes weken geleden naar de Verenigde Staten om de bruiloft van Linda’s dochter Sam bij te wonen. Maandag 28 juni zijn ze weer terug in Meerdijk.

  Twee dagen later zeggen Nina, Bing en de kinderen tijdelijk vaarwel tegen het soapdorp. Het gezin gaat voor vier maanden naar Indonesië. Het vertrek heeft te maken met het zwangerschapsverlof van Marly van der Velden. De actrice, die de rol van Nina Sanders vertolkt, werd onlangs voor de derde keer moeder.

  Delen

  19 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Meerdijkfan op

    Ik vind het ook niet zo heel erg. Vooral de familie verduyn vind is super leuk! Als zij er maar in blijven. Ook Henk en laura vind ik leuk, ik hoop dat ze samen gaan wonen en een eigen set krijgen!

      • rené, als je 2 maanden zomerstop ervan aftrekt, zijn ze maar 4 maanden echt uitbeeld/niet zichtbaar 😁

       Ik ga straks even nakijken, ik heb het artikel uitgeprint voor mijn moeder, volgens mij stond er eerst 6 maanden.

      • Ik dacht flexi of zo hahaha maar Marly heeft een vast contract dus ik denk euh …..

      • @rene, zeker heeft Nina een vast contract.

       Was in de afgelopen weken overduidelijk te zien, ook op de set van GTST, dat Nina in verwachting was. Telkens wijde kleding of iets voor haar buik.

       Ik kan mij niet voorstellen dat je niet gelezen of gehoord hebt, dat Nina/Marly enkele weken geleden bevallen is van haar derde kindje, een jongetje (in de realiteit wel te verstaan)

      • ja wel maar niet zo opgelet op de kleding en zo , als ik eerlijk ben kijk ik nooit zo intens als Nina in beeld is (schaam haha) , ik vind de verhaallijn op dit moment niet zo leuk.
       Ik vind de vete Sandertjes en La Palma leuker en en eigenlijk de familie Verduin ook.