Archief

  Babette van Veen keert terug in GTST

  18

  Babette van Veen is vanaf maandag 4 juli weer te zien in GTST. De actrice moest eerder dit jaar, samen met collega Joep Sertons, de soap nog noodgedwongen verlaten.

  “Linda komt weer terug in Meerdijk”, vertelt Babette aan RTL Boulevard. “Ik zag het echt niet aankomen. Ik had mijn spulletjes gepakt, ik had afscheid genomen. Ik heb een borrel gehad, een etentje gehad, een gouden horloge gehad. En ik ben weggegaan. Ik heb allemaal leuke dingen gedaan in de tussentijd, super naar m’n zin gehad.”

  Toch kreeg ze onlangs een mailtje van de producent om ‘erover na te denken om te komen praten’. Joep Sertons (Anton Bouwhuis) is ook gepolst voor een comeback, maar vooralsnog keert hij niet terug.

  RTL Boulevard onthulde ook dat acteur Kees Boot een rol krijgt in GTST. Hij speelt de nieuwe huisarts van Meerdijk.

  Delen

  18 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. En terecht! Wie bedenkt er ook om een actrice die al in de allereerste GTST- scene te zien was, te ontslaan?? Die moet je juist koesteren en een contract voor het leven geven!

  2. Babette is een leuke vrouw hoor daar niet van. Alleen ze had weg mogen blijven en een verfrissende actrice in haar plaats kunnen zetten. Ik vond haar acteerkunst heel erg tenenkrommend vooral in de koning moest zij dronken voorstellen en dat huilen was zo nep was niet om aan te zien.

   Ik vind het wel leuk dat Kees Boot voor vast in GTST komt hij is een goed acteur. Ziet er er naar uit dat Linda weer wat krijgt met een huisarts hmm ok.

   • Ja eens. Die scène in de koning was echt heel erg slecht geacteerd door haar. Vooral dat huilen was heel nep

  3. Gadverdamme volgende zeurverhaal in aantocht.. En hoezo zou Joep Sertons denken ze hebben me eruit gezet en nu kom ik niet terug??? Het zijn acteurs worden gewoon betaald hoor voor hun werk.

   • Het kan toch ook zo zijn dat Joep nog andere opdrachten heeft.

    Dat een acteur betaald wordt, wil toch niet zeggen dat hij dan maar alles moet aannemen, ook iets waar hij geen interesse (meer) in heeft, on welke reden dan ook.

  4. Ik snap Joep Sertons wel, die heeft ook zoiets van ‘wat willen jullie nou?’. Ik kan wel begrijpen als hij gezegd heeft dat ie niet meer terug wil vanwege dat ie na zoveel jaar trouwe dienst er gewoon uit is geschreven.
   Als ik Babette was geweest had ik hetzelfde als Joep gedaan, maar kan ook wel weer begrijpen dat ze denk van ‘ach gebeurt is gebeurt, ik ga weer lekker lekker met m’n fijne collega’s werken’. Hopelijk komt later Joep ook weer terug. We gaan het zien.

  5. Héél goed dat Linda terugkeert in GTST. Toppie 👍

   Alleen jammer dat Anton (nog) niet terug keert. 😡 Maar een andere dokter.
   Dus afwachten maar.