Archief

  Barbara Sloesen verlaat GTST

  14

  Barbara Sloesen is vanavond voor het laatst te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. De kijkers van Videoland en RTLXL konden de laatste scènes van Barbara vorige week al zien.

  Sloesen wil zichzelf als actrice verder ontwikkelen. “Ik ben ooit naar de toneelschool gegaan om zo veel mogelijk te spelen. Die kans heb ik gekregen bij ‘Goede Tijden’. Maar ik wil als actrice meer kanten van mijzelf laten zien. En dat kan alleen maar door meer rollen te spelen. Verder laat de actrice weten: “Ik vind de rol heel leuk, maar het werkt soms beperkend omdat je heel veel uren maakt. Ik heb maanden zitten wikken en wegen, maar heb toch besloten te stoppen.”

  Het personage Anna Brandt zal emigreren naar Dubai.

  Delen

  14 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. ivanka en jessli op

   Hai Barbara , mijn dochter en ik hebben erg veel plezier beleefd aan je rol in GTST. Jammer vinden wij het dat je vertrokken ben maar na het boven staande gelezen te hebben zijn we blij te weten dat het jou eigen carrière keus is en niet dat je er uit moest omdat ea. In je echte privé leven gebeurd is .. Dus wensen wij jou veel succes en dat we je acteer prestaties gauw in andere series en of films of theater stukken mogen bezien… Groetjes van je fans ( ivanka en jesslin )

  2. Jammer van de actrice, zij was een van de weinige die goed kon/kan acteren. Maar ben niet rouwig dat het karakter Anna weg is!! Vond het geen leuke verhaallijnen meer irritant. Nu Job nog! Job ga Anna achterna alsjeblieft.

  3. Jammer… Had liever Sam zien emigreren…

   Jammer van Anna, maar ik denk dat die gewoon met de Flexwet is gegaan. Haar afscheid werd ook niet breed uitgemeten in Boulevard ofzo.

   Alle 2014 personages zijn nu indd eruit.

  4. Hiermee zijn dus alle acteurs die er in 2014 ingekomen zijn, weer verdwenen… ik merk wel dat het verloop in karakter flink is gegroeid sinds de flexwet omhoog gegooid is van drie maanden naar een half jaar. Niet bepaald bevorderlijk voor de soap, maar je doet er niks aan 🙂

  5. Aah wat jammer zeg, ik had gehoopt dat het een flexwet was, erg jammer. Anna was een leuke personage.

   • Met je reactie helemaal mee eens @Vlinder.

    Ik vind het ook erg jammer dat Barbara / Anna GTST – Meerdijk verlaat.